Ο κρυφός στρατός της Χρυσής Αυγής -Τον εκπαιδεύουν άνδρες ΛΟΚ & ΟΥΚ

15:01 22/9/2013 - Πηγή: Aixmi

Αυτό που γράφει ο τίτλος αποκαλύπτει στο «Βήμα της Κυριακής» ένα από τα παλαιότερα μέλη της ναζιστικής οργάνωσης, τονίζοντας ότι «υπάρχουν 50 πολυμελείς φάλαγγες για συγκρούσεις στους δρόμους και περίπου άλλες τόσες εξαμελείς ομάδες κρούσεις -κομμάντος για οργανωμένα στοχευμένα χτυπήματα, ύστερα από εντολές».

Πού εκπαιδεύονται όλοι αυτοί και από ποιους;

»Στη Ραφήνα, την Πάρνηθα, τη Φυλή, το Πόρτο Γερμενό, τη Μάνη και την Κεντρική Εύβοια», λέει ο πρώην Χρυσαυγίτης στον Βασίλη Λαμπρόπουλο, προσθέτοντας: «Ως εκπαιδευτές χρησιμοποιούνται πρώην και εν ενεργεία μέλη των ΟΥΚ,

των ΛΟΚ και άλλων επίλεκτων μονάδων. Ωστόσο και πολλοί απ’ αυτούς που πλαισιώνουν τις φάλαγγες της Χρυσής Αυγής προέρχονται, κατά προτεραιότητα, από τις ειδικές μονάδες του στρατού».

Το εκπληκτικό είναι ότι επιβεβαιώνει όλα όσα υποπτευόμαστε για τις σχέσεις των Χρυσαυγιτών με τη «νύχτα». Πολλά μέλη μετατρέπονται σε συμμορίες εκβιαστών, που καταδυναστεύουν καταστηματάρχες.

Ο μεταμελημένος Χρυσαυγίτης ισχυρίζεται, πάντως, ότι αυτό δεν το θέλει η ηγεσία του κόμματος, δηλαδή ο Νίκος Μιχαλολιάκος, διότι φοβάται ότι θα εκτεθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα