Ο Κρανιδιώτης «στέλνει» τον Μουζάλα στο… Γουδί

18:23 16/3/2016 - Πηγή: Aixmi

Ιδιαίτερα καυστικός ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Φαήλος Κρανιδιώτης σχετικά με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτκής Γιάννη Μουζάλα, με αφορμή τον όρο «Μακεδονία».

Όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Φαήλος Κρανιδιώτης

«Βρε το Μουζάλα. Το αμολησε το «Μακεδονία» για τα Σκόπια σε εθνική μετάδοση. Ο Τσίμας ο γεροκνίτης ρίγισε από την Σνοφίτικη ηδονή αλλά το πέρασε ντούκου για να μην καρφωθεί. Εξι ακόμη κυπαρίσσια στο Γουδί, τομάρια, κι εγώ εθελοντής να σας δέσω τα χέρια με σύρμα το χάραμα«.

Λίγη ώρα αργότερα το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του ζήτησε την καταδίκη εκ μέροςυ της ΝΔ των όσων έγραψε ο κ.Κρανιδιώτης και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η δήλωση προκαλεί αποτροπιασμό και παραπέμπει ευθέως σε φασιστικές απόψεις και πρακτικές. Η ΝΔ δεν μπορεί να είναι όμηρος της ακροδεξιάς της πτέρυγας.
Απαιτούμε από τη ΝΔ και τον κ.Μητσοτάκη να καταδικάσουν απερίφραστα τα όσα είπε ο Φ. Κρανιδιώτης περί «εκτέλεσης» του Γ. Μουζάλα και να διαχωρίσουν τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις αθλιότητες που εκστομίζουν στελέχη της».

Keywords
Τυχαία Θέματα