Ο Κατρούγκαλος απάντησε στον Βρούτση μέσω Twitter

21:35 14/2/2016 - Πηγή: Aixmi

Απάντηση στον Γιάννη Βρούτση που είπε ότι το ασφαλιστικό δεν πέρασε ποτέ από το υπουργείο Εργασίας έδωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Ο κ. Βρούτσης (εξ ίδιων τα αλλότρια) λέει ότι το σχέδιο μας για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση γράφτηκε από τους δανειστές… Γι’αυτό είναι τόσο σκληρή η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς: έχουν βαθύτατες διαφωνίες με τον εαυτό τους, κατά τον κ. Βρούτση…» έγραψε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας στο Twitter.

lang="el" dir="ltr">Ο κ.Βρούτσης (εξ ίδιων τα αλλότρια) λέει οτι το σχέδιο μας για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση γράφτηκε απο τους δανειστές…

— George Katrougalos (@gkatr) February 14, 2016

Γι'αυτό ειναι τόσο σκληρή η δισπραγμάτευση με τους θεσμούς: έχουν βαθύτατες διαφωνίες με τον εαυτό τους, κατά τον κ. Βρούτση…

— George Katrougalos (@gkatr) February 14, 2016

Λίγη ώρα αργότερα στον Γιώργο Κατρούγκαλο ανταπάντησε επίσης μέσω Twitter ο Γιάννης Βρούτσης ο οποίος ανέφερε: κ υπουργέ μην απαντάτε σε εμένα!Στους εργαζόμενους κ στον ελληνικό λαό απαντήστε!Εκεινους εξαπατήσατε αυτοι σας καταγγέλουν!

@gkatr κ υπουργέ μην απαντάτε σε εμένα!Στους εργαζόμενους κ στον ελληνικό λαό απαντήστε!Εκεινους εξαπατήσατε αυτοι σας καταγγέλουν!

— Giannis Vroutsis (@VroutsisGiannis) February 14, 2016

Ενώ και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης είχε γράψει: «Δεν το λέει μόνον ο Γιάννης Βρούτσης αλλά και οι εργαζόμενοι του Υπουργείου σας με επίσημη ανακοίνωσή τους κύριε Υπουργέ…ψέματα;»

@gkatr δεν το λέει μόνον ο @VroutsisGiannis αλλά και οι εργαζόμενοι του Υπουργείου σας με επίσημη ανακοίνωσή τους κύριε Υπουργέ…ψέματα;

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 14, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Blogs > Aixmi
Κατρούγκαλος, Βρούτση, Twitter,katrougkalos, vroutsi, Twitter