Ο Κασιδιάρης θέλει να διαπραγματ​ευτεί με τη Μέρκελ αντί του Τσίπρα!

18:56 14/6/2012 - Πηγή: Aixmi

Τι ήταν να δηλώσει ο Αλέξης Τσίπρας ότι δεν θα πάει στην Ευρώπη, όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης στον ΑΝΤ1, δηλαδή με τραμπουκισμούς;

Τι έκανε ο παλληκαράς Χρυσαυγίτης μόλις το άκουσε;  Του επιτέθηκε, αλλά -ευτυχώς- όχι με γροθιές και χαστούκια, όπως στη Λιάνα Κανέλλη.

Αυτή

τη φορά αρκέστηκε σε μία γραπτή ανακοίνωση, στην οποία θέτει… υποψηφιότητα να πάει ο ίδιος ο «κορμαρίων» να διαπραγματευτεί με την Άνγκελα Μέρκελ!

Απολαύστε τον:

«Σήμερα το πρωί, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αυτοπροβάλλεται ως ο μέγας εκφραστής της αντίδρασης ενάντια στο Μνημόνιο, δήλωσε ότι ‘εμείς δεν θα πάμε στην Ευρώπη σαν τον Κασιδιάρη στην εκπομπή του ΑΝΤ1′.
Θα απαντήσω στη θέση αυτή του κ. Τσίπρα, μεταφέροντας μία φράση που ακούγεται παντού τις τελευταίες ημέρες, από τα καφενεία μέχρι το διαδίκτυο, παντού όπου χτυπάει πραγματικά η καρδιά του ελληνικού λαού: ‘Δε στέλνουμε τον Κασιδιάρη να μιλήσει με τη Μέρκελ’;»

Ναι, καλά διαβάσατε. Πιστεύει ότι μπορεί να πλακώσει στα χαστούκια και τη Γερμανίδα Καγκελάριο!

«Οι Έλληνες έχουμε έναν πολύ όμορφο και ιδιαίτερο τρόπο να κρίνουμε πολιτικές συμπεριφορές και πρόσωπα. Πίσω από την φράση που προανέφερα, διακρίνεται ξεκάθαρα η οργή ενός ολόκληρου λαού και η θέλησή του να αντισταθεί στις ξένες δυνάμεις που έχουν υποτάξει τη χώρα. Να πολεμήσει όλους αυτούς που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε θλιβερό προτεκτοράτο. Με τη Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία αυτού του Αγώνα, η Ελλάδα φαίνεται πως έχει ακόμα μία ελπίδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα