Ο Καμμένος πλήρωσε 2.642 λίρες σε μετρητά για δύο βραδιές στο Λονδίνο

21:31 29/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Συνέχεια στο σήριαλ με το ταξίδι του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στο Λονδίνο, καθώς όπως προκύπτει από την απόδειξη πληρωμής του ξενοδοχείου όπου διέμεινε ο υπουργός Αμυνας πλήρωσε το λογαριασμό του σε μετρτηά και όχι με την πιστωτική του κάρτα.

Σύμφωνα με το ντοκουμέντο, που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο λογαριασμός του πολυτελέστατου ξενοδοχείου Mandarin του Λονδίνου για τα δύο βράδια διαμονής ανέρχεται σε 2.642,70 λίρες Αγγλίας και στην απόδειξη πληρωμής υπάρχει η ένδειξη ότι

το ποσό καταβλήθηκε σε μετρητά.

Στο μεταξύ ο ίδιος ο κ. Καμμένος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή προ ημερών για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με την υπόθεση του Noor1, παραδέχθηκε ότι διέμεινε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και είπε ότι πλήρωσε με δικά του λεφτά τα έξοδα, με την πιστωτική του κάρτα. Καττέθεσε μάλιστα στη Βουλή την απόδειξη η οποία όπως προέκυψε δεν ήταν η απόδειξη πληρωμής, αλλά το χαρτί του «booking.com» για την κράτηση του δωματίου.

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σχετικά με την συγκεκριμένη αποκάλυψη που εκθέτει τον Πάνο Καμμένο. Όπως γράφει στον λογαριασμό του στο Twitter: Προκάλεσα τον κ.Καμμένο στη Βουλή να πει με τίνος πορτοφόλι πλήρωσε στο Λονδίνο. Μου είπε: με την κάρτα μου! Η απόδειξη λέει £2.642 ΜΕΤΡΗΤΑ!

Προκάλεσα τον κ.Καμμένο στη Βουλή να πει με τίνος πορτοφόλι πλήρωσε στο Λονδίνο. Μου είπε: με την κάρτα μου! Η απόδειξη λέει £2.642 ΜΕΤΡΗΤΑ! pic.twitter.com/jB6fQagpel

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) September 29, 2017

Kαι σε δεύτερη ανάρτηση, αναφέρει: Υπουργός που λέει ψέματα στη Βουλή & την παραπλανά με άσχετα χαρτιά δεν έχει άλλο δρόμο από την παραίτηση. Αλλιώς τον λόγο έχει ο κ.Τσίπρας.

Υπουργός που λέει ψέματα στη Βουλή & την παραπλανά με άσχετα χαρτιά δεν έχει άλλο δρόμο από την παραίτηση. Αλλιώς τον λόγο έχει ο κ.Τσίπρας.

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) September 29, 2017

Keywords
Αναζητήσεις
2642 70 λιρες
Τυχαία Θέματα