Η ΕΡΤ απαντά σε ΝΔ: Η ΕΡΤ είναι παντού, ανοιχτή σε όλες τις απόψεις

20:48 29/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση καλύπτει τις δραστηριότητες όλων των πολιτικών αρχηγών, εφαρμόζοντας πιστά την κείμενη νομοθεσία και τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ απαντώντας στη Νέα Δημοκρατία, η οποία νωρίτερα καταλόγισε στη δημόσια τηλεόραση πως δεν προέβαλε την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων,

την Πέμπτη.

Η ΕΡΤ σημειώνει πως «οι συντάκτες της ανακοίνωσης θα μπορούσαν να δουν ότι η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων όχι μόνο δεν αγνοήθηκε από την ΕΡΤ, αλλά καλύφθηκε από ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν στα χθεσινά δελτία Ειδήσεων των 12:00 και 15:00».

«Και αυτό έπρεπε να το κάνουν για να μην εκτεθούν οι ίδιοι. Όχι η ΕΡΤ. Εκτός αν κάποιοι επιθυμούν να αναλάβουν ρόλο αρχισυντάκτη στην ΕΡΤ, υποδεικνύοντας και επιβάλλοντας τον τρόπο και τα τεχνικά μέσα με τα οποία η ΕΡΤ θα καλύπτει την πολιτική επικαιρότητα…», συμπληρώνει η δημόσια ραδιοτηλεόραση.

«Ας αφήσουν λοιπόν την ΕΡΤ να κάνει αυτό που πρέπει, έξω από επικοινωνιακά παιχνίδια και μικροκομματικά συμφέροντα. Η ΕΡΤ είναι παντού, ανοιχτή σε όλες τις απόψεις», καταλήγει η δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα