Ο… Κακαουνάκη​ς τα έλεγε (και) για το ντιμπέιτ με τον τρόπο του!

18:36 5/6/2012 - Πηγή: Aixmi

Ο μακαρίτης Νίκος Κακαουνάκης συνήθιζε να λέει μια φράση από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη: «καράβι που αργεί σκ…ά φέρνει». Εννοούσε ότι τα πράγματα που αργούν πολύ να γίνουν δεν έχουν καλή κατάληξη.

Ε, αυτό επιβεβαιώθηκε στην υπόθεση του πολυθρύλητου ντιμπέιτ Σαμαρά -Τσίπρα, που σέρνεται εδώ και 15 μέρες. Εκεί που τα δυο επιτελεία μετέδιδαν κλίμα αισιοδοξίας -μιλούσαν, μάλιστα, για την επόμενη Δευτέρα-  αιφνιδίως προέκυψε ναυάγιο.

Τι

έγινε;
Έβγαλε ανακοίνωση ο Σύριζα ότι προτείνει 2 ντιμπέιτ -ένα μεταξύ των δυο και ένα με όλους τους αρχηγούς πλην Μιχαλολιάκου. Πρότεινε δε ως συντονιστές την Έλλη Στάη και το Νίκο Χατζηνικολάου!

Αυτό ήταν! Λίγα λεπτά αργότερα η ΝΔ μιλούσε για παραβίαση των συμφωνηθέντων και ανακοίνωνε ότι «ντιμπέιτ γιοκ»! Από τη Συγγρού έλεγαν ότι είχε υπάρξει συμφωνία μόνο για το Χατζηνικολάου, ενώ για τη Στάη είχε καταγραφεί -λένε- η απόλυτη διαφωνία του εκπροσώπου του Αντώνη Σαμαρά. Παρόλα αυτά ο Σύριζα δημοσιοποίησε το όνομά της, πράγμα που στη ΝΔ εξέλαβαν ως ανοιχτό σαμποτάρισμα της όλης διαδικασίας.

Τι λένε στον Σύριζα; Ότι ο Σαμαράς είχε μετανιώσει, ότι δεν ήθελε το ντιμπέιτ και ότι αναζητούσε οδό διαφυγής, φοβούμενος ότι θα χάσει κατά κράτος τις εντυπώσεις…

Keywords
Τυχαία Θέματα