Ντόρα για Κυριάκο: Το αίμα νερό δε γίνεται-Κι αν γίνει δεν πίνεται

14:04 23/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε, για πρώτη φορά ανοιχτά, στις φήμες ότι έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις με τον αδελφό της Κυριάκο Μητσοτάκη, επειδή δεν τον στήριξε για αρχηγό της ΝΔ, αλλά επέλεξε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Η Στάσα Σταμάτη (στα Παραπολιτικά) της ζήτησε να σχιλιάσει «εκείνους που μιλούν για ψυχική απόσταση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη». Και έδωσε την εξής απάντηση:

«Είναι απλώς βαθιά νυχτωμένοι. Το αίμα, λένε, νερό δεν γίνεται.

Και, αν γίνει, δεν πίνεται».

Η δημοσιογράφος τη ρώτησε, επίσης, αν γνώριζε εκ των προτέρων ότι ο αδελφός της θα ανακοίνωνε ότι δεν θα την κάνει υπουργό σε κυβέρνησή του. Η απάντησή της ήταν ότι γνώριζε «σε γενικές γράμμές» τις προθέσεις του. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήξερε ότι θα το έλεγε δημόσια ο αδελφός της τη συγκεκριμένη στιγμή.

«Γνώριζα σε γενικές γραµµές την πρόθεση του Κυριάκου. Αλλά αυτά δεν έχουν σηµασία, διότι δεν νοµίζω ότι απασχολεί τους πολίτες το εάν θα γίνω εγώ υπουργός ή όχι», είπε.

Και πρόσθεσε:

«Έχω δηλώσει σε συνέντευξή µου πριν από περίπου δύο µήνες ότι δεν έχω καµία προσωπική φιλοδοξία. Έχω τιµηθεί από τους πολίτες, την παράταξη και τους αρχηγούς της µε σηµαντικά αξιώµατα. Σε αυτήν τη φάση νιώθω ότι οφείλω να δώσω όλες µου τις δυνάµεις στον µεγάλο αγώνα της Ν∆ να βγάλει οριστικά τη χώρα από την κρίση και να την ξαναστήσει στα πόδια της. Έχω δώσει πολλές µάχες για τις ιδέες και τα πιστεύω µου, αλλά καµία για καρέκλες και οφίκια».

Ντόρα για Κυριάκο: Το αίμα νερό δε γίνεται-Κι αν γίνει δεν πίνεται

The post Ντόρα για Κυριάκο: Το αίμα νερό δε γίνεται-Κι αν γίνει δεν πίνεται appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα