Στην παιδογκολογική του ΑΧΕΠΑ η αμοιβή του Μαυρίδη από το Nomads

11:31 23/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Τις ευαισθησίες του απέδειξε ακόμη μια φορά ο Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος αποφάσισε την αμοιβή που έχει συγκεντρώσει από τη συμμετοχή του στο Nomads να τη δωρίσει στην παιδογκολογική κλινική του ΑΧΕΠΑ.

Αυτό ανακοίνωσε μιλώντας στην κάμερα και εξηγώντας τους λόγους συμμετοχής του στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1. Όπως είπε είχε μιλήσει από την αρχή

με τους ιθύνοντες και υπήρχε συμφωνία.

«Κάποια στιγμή με κάλεσαν στα γραφεία του ΑΝΤ1 να μιλήσω για το Nomads και γενικότερα αν θα ήθελα να έχω κάποια συνεργασία με το κανάλι. Πέρασα την πόρτα του γραφείου του κυρίου Λάτσιου, συζητήσαμε, μου είπε για μια υπερπαραγωγή, το Nomads, ένα παιχνίδι επιβίωσης και μου έκανε την πρόταση να συμμετάσχω. Για να είμαι ειλικρινής του είπα κατευθείαν όχι, έχοντας στο μυαλό μου ότι να συζητήσουμε ό,τι άλλο θέλετε εκτός από reality επιβίωσης και τέτοιου είδους παιχνίδια», είπε ο tattoo artist και πρόσθεσε:

«Μου είπε να ηρεμήσω, να είμαι πιο διαλλακτικός, να το συζητήσουμε. Και δεν είχε άδικο. Μου έδωσε ένα script και είχε και μια πολύ καλή οικονομική πρόταση. Όλοι όσοι συμμετέχουν σε τέτοια παιχνίδια το κάνουν έναντι αμοιβής. Σκέφτηκα ότι μου έγινε μια πολύ καλή οικονομική πρόταση και έλεγα ότι δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο να αμοίβεται τόσο καλά άνθρωπος για να πάρει μέρος σε ένα παιχνίδι. Και είπα να παίξω όλα μου τα χαρτιά. Μετά από δύο μέρες πήγα στο γραφείο του κ. Λάτσιου και του είπα ότι δεν θέλω να με ανταμείψετε με πληρωμή ανά εβδομάδα ή ανά επεισόδιο και τους ζήτησα τα χρήματα αυτά να πάνε στο παιδογκολογικό, στην κλινική, και να ανακαινίσουν την πτέρυγα με τις χημειοθεραπείες. Τους είπα να κάνουν αυτό και θα μπω. Το κέρδισα με το σπαθί μου. Χαίρομαι που ο ANT1 με βοήθησε να το κάνω αυτό. Τα έχω αφήσει στην κ. Παπαμερή και στον κ. Λάτσιο όλα αυτά».

The post Στην παιδογκολογική του ΑΧΕΠΑ η αμοιβή του Μαυρίδη από το Nomads appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα