Νομικά θα κινηθεί ο Σμαραγδής για τις κακές κριτικές

12:05 29/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Για ομάδα που “χτυπά” συντονισμένα και θέλει να τον λιώσει αλλά και για κριτικούς που καθοδηγούνται από ένα σύστημα έκανε λόγο ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής αναφερόμενος στις κακές κριτικές που πήρε η ταινία του “Καζαντζάκης”.

Μιλώντας στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, τόνισε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον ορισμένων κριτικών που έγραψαν αρνητικά σχόλια για την ταινία του.

«Ήταν συντονισμένο όλο αυτό να με ‘χτυπήσουν’ και μέσα σε αυτό προστέθηκαν και πράγματα προσωπικά, δηλαδή προσωπικές αισθητικές, που εγώ δεν τις ακολουθώ. Με βρίζουν, ένας μάλιστα

έγραψε ότι ‘εκτέλεσε ο Σμαραγδής τον Καζαντζάκη’ και μας είπε και νάνους. Αυτά όλα θα πάνε στα δικαστήρια, θα κινηθώ νομικά» είπε και πρόσθεσε:

«Αυτοί οι κριτικοί καθοδηγούνται από ένα σύστημα. Θα πάω στη Δικαιοσύνη γιατί δεν επιτρέπεται άνθρωποι που με κάποιο τρόπο έχουν σχέση με το δημόσιο χρήμα να στρέφονται ενάντια στο πολιτιστικά προϊόντα της χώρας. Αυτοί οι οποίοι μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία είναι σαν να μιλάνε για άλλη ταινία. Οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι πριν μπουν μέσα, αυτή η ομάδα, είναι ομάδα, είπαν ‘μπαίνουμε τώρα να λιώσουμε τον Σμαραγδή’. Να με λιώσουν είναι λίγο δύσκολο» κατήγγειλε ο σκηνοθέτης.

The post Νομικά θα κινηθεί ο Σμαραγδής για τις κακές κριτικές appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα