Αγωγή κατά του Λιάγκα από τον Σπύρο Μπιμπίλα

11:07 29/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Ηθική αποκατάσταση αλλά και χρηματική αποζημίωση ζητεί ο Σπύρος Μπιμπίλας με αγωγή που κατέθεσε κατα του Γιώργου Λιάγκα για τη ραδιοφωνική του φάρσα στην οποία υποδύθηκε τον gay χρησιμοποιώντας το όνομα του ηθοποιού.

Σε συνεντευξη στο περιοδικό People σημείωσε ότι ο παρουσιαστής του έστειλε και γραπτό μήνυμα.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Σπύρου Μπιμπίλα:

Γιατί κατέθεσες αγωγή κατά του Γιώργου Λιάγκα;
Ο κύριος Λιάγκας, τον οποίο συμπαθώ, δεν προσέχει ορισμένα πράγματα.

Αποφάσισε να κάνει μια φάρσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή χρησιμοποιώντας το όνομά μου και κάνοντας τη φωνή του σαν να είναι ομοφυλόφιλος, αλλά σε ακραία μορφή. Δεν σκέφτηκε μάλλον ότι προσβάλει έναν άνθρωπο που είναι 42 χρόνια στο θέατρο, εκπροσωπεί τους ηθοποιούς σε έναν οργανισμό και φυσικά έχει οικογένεια. Αυτό δεν πρέπει να μείνει έτσι. Ακόμα και μια συγγνώμη του δεν αρκεί. Για να καταλάβει ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι ότι κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το όνομα κάποιου άλλου και να κάνει χυδαιότητες. Δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο. Είναι βαθύτατη προσβολή προσωπικότητας για μένα.

Επικοινώνησες μαζί του για εξηγήσεις;
Αφού του έκανα την αγωγή, μου έστειλε ένα γραπτό μήνυμα, ζήτησε συγγνώμη κι έλεγε ότι έκανε πλάκα. Επίσης, με κάλεσε και στην τηλεοπτική του εκπομπή. Δεν απάντησα στο μήνυμα. Τι είναι αυτό; «Σε έχω κάνει ρόμπα, έλα στην εκπομπή σαν να μην τρέχει τίποτα»; Εγώ θα ακολουθήσω τη νομική οδό. Ζητώ αποκατάσταση και χρηματική αποζημίωση. Κάνω το πρώτο βήμα για να δείξω ότι υπάρχουν όρια, είναι θέμα ευπρέπειας.

Το βίντεο από το zappit.gr

The post Αγωγή κατά του Λιάγκα από τον Σπύρο Μπιμπίλα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα