Νέος γύρος στον πόλεμο Μεϊμαράκη-Χατζηνικολάου

21:26 29/9/2012 - Πηγή: Aixmi

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξαπέλυσε νέα επίθεση στο Νίκο Χατζηνικολάου, μόλις πήρε στα χέρια τη Real News που, όπως όλες οι κυριακάτικες εφημερίδες, φτάνει στα δημοσιογραφικά και πολιτικά γραφεία από το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρει ότι η εφημερίδα, παρά τις προαναγγελίες, δεν δημοσιεύει κανένα νέο στοιχείο για το δήθεν ξέπλυμα εκατομυρίων ευρώ, στο οποίο τον

ενέπλεξε. Και καλεί το Νίκο Χατζηνικολάου να κάνει ό,τι και ο ίδιος. Να δώσει στη δημοσιότητα όλες τις δηλώσεις πόθεν έσχες του και να ανοίξει όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς του.

Απαντώντας ο εκδότης της Realnews κατηγορεί τον πρόεδρο της Βουλής ότι προσπαθεί να μετατρέψει μια υπόθεση που τον αφορά σε προσωπική αντιδικία. Και ξεκαθαρίζει ότι δεν θα δημοσιοποιήσει τα περιουσιακά του στοιχεία.

Διαβάστε τη δήλωση Μεϊμαράκη:

‘Περιμέναμε από τον Νίκο Χατζηνικολάου να παρουσιάσει αδιάσειστα στοιχεία, όπως μας είχε προαναγγείλει. Περιμέναμε αποκαλύψεις και βλέπουμε μόνο ερωτήματα που δεν με αφορούν και φωτογραφίες από κοινωνικές εκδηλώσεις του παρελθόντος, με στόχο την κάλυψη της ανυπαρξίας πραγματικών στοιχείων γύρω από την υπόθεση που με κατηγορεί. Δεν υπάρχει καμία αναφορά για 10 δισ και ξέπλυμα χρήματος. Την εβδομάδα που πέρασε, μετά τα δημοσιεύματά του, έκανα ό,τι μπορούσα για την επίσπευση της δικαστικής έρευνας και τη δημοσιοποίηση των πάντων. Ζητώ από τον Νίκο Χατζηνικολάου να δείξει ευαισθησία και να πράξει τα ίδια. Να δώσει εξουσιοδότηση για άνοιγμα των δικών του λογαριασμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το πόθεν έσχες του και τους δικούς του κουμπάρους».

Διαβάστε και τη δήλωση Χατζηνικολάου, που δημοσιεύτηκε στη Real.gr.

«Ο κ. Μεϊμαράκης προσπαθεί να μετατρέψει μια υπόθεση που τον αφορά σε προσωπική αντιδικία μαζί μου. Δεν θα τον παρακολουθήσω!

Η Real news δημοσίευσε απλώς, ενυπόγραφη και ένορκη κατάθεση που τον αφορούσε. Αρμοδιότητα για τον έλεγχο των σχετικών καταγγελιών έχει η Δικαιοσύνη, η οποία ελπίζω κι εύχομαι να ανοίξει λογαριασμούς και offshore, όπως αυτές που αποκαλύπτουμε στο σημερινό μας ρεπορτάζ.

Εγώ δεν κατηγορούμαι για τίποτε. Το πόθεν έσχες μου κατατίθεται κάθε χρόνο στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Και βέβαια όχι στον κ. Μεϊμαράκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα