Νέο βίντεο ντουκουμέντο: Ο Πετιτζάν απειλεί – Θα καταστρέψουμε τη χώρα σας

08:28 29/7/2016 - Πηγή: Aixmi

Νέο βίντεο από τους δράστες της επίθεσης στη Σεντ Ετιέν ντε Ρουβρέ έδωσε το Ισλαμικό Κράτος, όπου ο ένας από αυτούς, Αμπντέλ Μαλίκ Ναμπίρ Πετιτζάν ορκίζεται πίστη στο Χαλιφάτο κι εξαολύει απειλές προς τη Γαλλίια.

Σύμφωνα με το πρακτορείο που πρόσκεται στους τζιχαντιστές Amaq, πρόκειται για τον δεύτερο δράστη της επίθεσης στη Ρουέν της Νορμανδίας ο οποίος καλεί τους μουσουλμάνους της Γαλλίας να ξεσηκωθούν και να καταστρέψουν τη χώρα ενώ απευθύνεται άμεσα στους Φρανσουά Ολάντ και Μανουέλ Βαλς.

«Οι

καιροί έχουν αλλάξει. Θα υποφέρετε αυτά που υποφέρουν οι αδερφοί μας και οι αδερφές μας. Θα καταστρέψουμε τη χώρα σας«, λέει ο άντρας που το πρακτορείο Amaq ισχυρίζεται είναι ο Πετιζάν στο βίντεο.

Hopefully someone can translate. #Amaq have realised a 2nd video Abdel Malik Petitjean #Normandy scumbag. pic.twitter.com/9U0AW7Suct

— Tongue Twister Carl (@carlste30) July 28, 2016

Δείτε εδώ το βίντεο

«Αδερφοί μου, βγείτε στους δρόμους με μαχαίρια, με οτιδήποτε χρειάζεται, επιτεθείτε τους, σκοτώστε τους μαζικά», λέει, καλώντας τους μουσουλμάνους να επιτεθούν στους συμμάχους των διεθνών συμμαχικών δυνάμεων που πολεμούν τους ισλαμιστές μαχητές στη Συρία.

Το Reuters δεν έχει επαληθεύσει ακόμη τη γνησιότητα του βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα