Ο Αιμίλιος Χειλάκης αιφνιδίασε τους επιβάτες στο Μετρό

00:29 29/7/2016 - Πηγή: Aixmi

Με αφορμή την παράσταση «Λυσιστράτη» που θα ανέβει σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού από το Εθνικό Θέατρο, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στις 5 και 6 Αυγούστου, ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης και οι δεκαπέντε γυναίκες του χορού Gemma Carbone, Αθηνά Δημητρακοπούλου, Λένα Δροσάκη, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Άννα Κλάδη, Λένα Κιτσοπούλου, Σοφία Κόκκαλη, Ειρήνη Μαρκή, Αθηνά Μαξίμου, Ελένη Μπούκλη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Αγλαΐα

Παππά, Λένα Παπαληγούρα, Μαρία Σκουλά, Έλενα Τοπαλίδου πραγματοποίησαν δρώμενο-έκπληξη στο σταθμό του Μετρό Συντάγματος.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης κρατώντας μια ασπίδα και ένα φαλλό ανεβοκατέβαινε τις κυλιόμενες σκάλες αιφνιδιάζοντας τους περαστικούς. Στη συνέχεια ο χορός με την υπόκρουση μουσικής μαγνήτισε τα βλέμματα.

Το 8λεπτης διάρκειας δρώμενο εστίασε λίγο πριν οι γυναίκες καταλάβουν την Ακρόπολη, καθώς και σε έναν εκπρόσωπο του αντρικού φίλου που ψάχνει τη γυναίκα του.

Για το δρώμενο ο σκηνοθέτης της παράστασης, Μιχαήλ Μαρμαρινός, μιλώντας στην κάμερα του in.gr έθεσε το ερώτημα «το πόσο αντέχουμε τον Αριστοφάνη σήμερα στην ουσία του και μάλλον τον πολιτισμό που εκπροσωπεί».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου σε έναν πολυσύχναστο χώρο όπως είναι ο σταθμός του Μετρό που πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση τόνισε: «Το θέατρο επιζητεί τη θεατρικότητα του πραγματικού πάντοτε» εξηγώντας στη συνέχεια ότι «δεν υπάρχει στιγμή στην καθημερινότητα που να μην είναι θέατρο, μόλις υπάρξει το κατάλληλο βλέμμα. Όπως κι εδώ. Έχει κοινό έχει δομές και ξαφνικά ένα συμβάν, ένα επεισόδιο αποκαλύπτει τη θεατρικότητα του καθημερινού».

Τέλος δήλωσε ότι αυτό που τον συγκλονίζει στον Αριστοφάνη είναι ο πολιτισμός και οι συνθήκες που παραμένουν και στις μέρες μας ακριβώς οι ίδιες. «Εάν θέλουμε να καταλάβουμε κάτι για τη σημερινή ζωή πρέπει να μελετήσουμε τον Αριστοφάνη» επισήμανε.

Πηγή: in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα