Νέο hot spot ετοιμάζεται στη Δράμα

20:00 1/3/2016 - Πηγή: Aixmi

Ακόμη ένα hot spot πρόκειται να δημιουργηθεί προκειμένου να φιλοξενηθούν πρόσφυγες και μετανάστες.

Σύμφωνα με τον proino-typo.gr, η κατασκευή του γίνεται μετά τη διάθεση ενός ακινήτου ιδιοκτησίας του ΥΠΑΑΤ και ύστερα από σχετική απόφαση που υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Β. Αποστόλου και τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ, Ν. Στούπη.

Πρόκειται για ένα διώροφο ακίνητο που βρίσκεται στη Βιομηχανική της Δράμας, συνολικού εμβαδού 6.200 τμ και ο σκοπός χρήσης του σύμφωνα με τη σχετική απόφαση είναι ως χώρος φιλοξενίας.

Ήδη ετοιμάζεται από το πρωί η αποθήκη της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, μια παλιά καπναποθήκη, που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή της Δράμας. Ο Δήμος Δράμας καθαρίζει τον γύρω χώρο, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία έπλυνε όλο τον εσωτερικό χώρο.

Στη συνέχεια, θα εγκατασταθούν χημικές τουαλέτες, καθώς και άλλες ανάγκες για την ασφάλεια, τη σίτιση και την υγεία για τους ανθρώπους που θα μπουν εκεί.

Οι πρώτοι πρόσφυγες αναμένονται το βράδυ της Τετάρτης. Ο αριθμός που δέχεται να φιλοξενήσει η Δράμα είναι γύρων στους 800, πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι θα ξεπεράσουν σίγουρα τους 1.000 σε πρώτη φάση,

Keywords
Αναζητήσεις
, hot spot δραμας esa
Τυχαία Θέματα