Νεκρή και χωρίς μήτρα εντοπίστηκε 18χρονη που βιαζόταν κατ΄εξακολούθηση απ’ τον πατριό

22:14 5/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Την απόλυτη φρίκη ζούσε 18χρονη με ειδικές ανάγκες στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία εντοπίστηκε νεκρή έχοντας την μήτρα έξω από το άψυχο σώμα της.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες η Χόλι Τζεκόουτ είχε αποκαλύψει ότι ο 39χρονος πατριός της, την βίαζε επί δέκα χρόνια! Σύμφωνα με την καταγγελία η κοπέλα ήταν ήδη έγκυος από το βιαστή της.

Το κορίτσι είχε αποκαλύψει επίσης ότι η μητέρα της και σύζυγος του βιαστή βοηθούσε να την κακοποιεί και τον κάλυπτε. Η νεαρή είχε εξομολογηθεί τον εφιάλτη που ζούσε στους δασκάλους της στο ειδικό σχολείο όπου φοιτούσε… Όπως είπε ένας από τους δασκάλους της «δεν ήθελε να πάει σπίτι με τον πατέρα της επειδή δεν ήθελε να κάνει σεξ».

Μάλιστα, η μητέρα της, παρά τις καταγγελίες της κόρης της, δεν της επέτρεψε να υποβληθεί σε εξετάσεις που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν το βιασμό. Ωστόσο υποπστήριξε ότι δε γνώριζε τι συνέβαινε.

Υποψίες περί σεξουαλικής κακοποίησης εκφράστηκαν για πρώτη φορά μετά από ένα τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί το κοριτσάκι το 2008. Από το δείγμα αίματός της είχε προκύψει πως είχε μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια παρά το γεγονός ότι ήταν μόνο 8 ετών. Η κοπέλα όταν πέθανε ήταν διανοητικά 6 ή 7 ετών. Κατά συνέπεια δεν μπορούσε να είχε συναινέσει σε τέτοιου είδους πράξεις.

Η μητέρα:


Ο πατριός:

Και οι δύο κρατούνται.

Keywords
Τυχαία Θέματα