Ζάπλουτος έφηβος στραγγάλισε τη μάνα του με καλώδιο

21:20 5/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Ένας 19χρονος στο Καζάν έπνιξε τη μητέρα του έχοντας πλήρη συνείδηση της πράξης του θεωρώντας ότι έτσι αποβάλλει το διάβολο από μέσα της.

Η απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Καζάν και ο δολοφόνος είναι γιος Ρώσου δισεκατομμυριούχου.

Ο Έγκορ Σόσιν είπε ως δικαιολογία «ήθελα να διώξω από μέσα της το διάβολο» και παραδέχθηκε ότι στραγγάλισε τη μητέρα του με καλώδιο τηλεφώνου, σε ξενοδοχείο και στη συνέχεια τη χτύπησε επανειλημμένα.

Ο έφηβος ισχυρίστηκε ότι η μητέρα του επιχείρησε να κάνει σεξ μαζί του, πριν αυτός αρνηθεί, με το επόμενο βήμα να

είναι η βάναυση επίθεση.

Οι φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Καζάν, στο οποίο βρήκε τραγικό τέλος η 44χρονη Αναστασία, σύζυγος του μεγιστάνα των κατασκευών, Ιγκόρ Σόσιν, σοκάρουν, ενώ νέες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια, από μάρτυρες.

Η μαρτυρία του 19χρονου σοκάρει, καθώς, χωρίς τύψεις, ανακοινώνει ότι: «Την έπνιγα με το καλώδιο για περίπου μισή ώρα και μόλις ικανοποιήθηκα από το ότι ήταν νεκρή, άρχισα να τη χτυπάω με όλη μου τη δύναμη».

«Τη χτύπησα στο πρόσωπο, πάνω από 20 φορές, δυνατά. Έκλαιγα όταν τη χτυπούσα και είχα πλήρη συνείδηση ότι είχα σκοτώσει τη μητέρα μου. Τη δάγκωσα στο λαιμό και ένιωσα το αίμα να τρέχει στο στόμα μου. Αίμα έτρεχε και από το πρόσωπό της μετά τα χτυπήματα» λέει χωρίς καθόλου οίκτο ο 19χρονος.

Πηγές από τη ρωσική αστυνομία αναφέρουν ότι στην πρώτη του κατάθεση, ο νεαρός Σόσιν ανέφερε ότι εκείνος και η 44χρονη μητέρα του μπήκαν στο δωμάτιο του πεντάστερου ξενοδοχείου και εκείνη του έδωσε χάπια και προσπάθησε να τον πείσει να κάνουν σεξ. Στη συνέχεια εκείνος αρνήθηκε και «απέβαλε το διάβολο από μέσα της».
Ο ψυχίατρος αποφάνθηκε – χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία – ότι πάσχει από παρανοϊκή σχιζοφρένεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα