Νέες καταγγελίες κατά του Χόφμαν: Μού έβαζε συνεχώς χέρι

12:12 9/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Άλλη μία ηθοποιός φέρνει στη δημοσιότητα σοκαριστικές λεπτομέρειες από τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από τον Ντάστιν Χόφμαν.

Οι δυο τους συμπρωταγωνίστησαν στην παραγωγή του Μπρόντγουεϊ «Ο θάνατος του εμποράκου» το 1983-84 και η Κάθριν Ρόσιτερ ανακαλεί πώς ο σταρ διαφώνησε ακόμη και με τον σκηνοθέτη στη διάρκεια της οντισιόν της για να την προσλάβουν.

Με άρθρο της στο Hollywood Reporter

η ηθοποιός είναι χείμαρρος εναντίον του 80χρονου πλεον σταρ του Χόλιγουντ. Όπως παοκαλύπτει γύριζε σπίτι της κλαίγονταςκ αθώς βράδυ παρά βράδυ εκείνος της έβαζε χέρι και την άγγιζε σεξουαλικά.

Όλα ξεκίνησαν από τις πρόβες του θεατρικού, όταν ένα μεσημέρι οι δυο τους είχαν γευματίσει μαζί μετά και εκείνος της ζήτησε να περάσει από το δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε.

«Μόλις μπήκαμε, πήδηξε στο κρεβάτι έβγαλε το μπλουζάκι του και μου ζήτησε να του κάνω μασάζ. Δεν ήξερα τι να κάνω. Τού είπα ότι σε 15 λεπτά πρέπει να είμαστε στις πρόβες. Μου είπε ότι θα το κάνουμε στα γρήγορα» εξομολογείται η Ρόσιτερ.

Και συνεχίζει: «Ήμουν ράκος, αλλά κάθισα στην άκρη του κρεβατιού και ίσα που τον άγγιξα . Η καθαρίστρια μπήκε μέσα κι εγώ σχεδόν λιποθύμησα. Εκείνος γέλασε. Καθώς ετοιμαζόμασταν να φύγουμε, με κοίταξε και μου είπε ‘τώρα έχουμε το δικό μας δωμάτιο ξενοδοχείου’. Αυτή ήταν η αρχή μίας ανήθικης, τρομακτικής και καταχρηστικής εμπειρίας στα χέρια ενός από τα είδωλά μου στην υποκριτική”.

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ο εφιάλτης της καθώς ο Χόφμαν πλέον δεν αρκέσστηκε στα αιτήματα για μασάζ αλλά πλέον την άγγιζε διαρκώς.

«Ένα βράδυ στο Σικάγο αισθάνθηκα το χέρι του κάτω παό το φόρεμά μου και ανάμεσα στα πόδια μου. Εξεπλάγην και προσπάθησαν να τον σπρώξω, να ξεφύγω. Περίμενα τη σειρά μου για να βγω στη σκηνή και να μην χάσω τα λόγια μου. Και μετά συνέβαινε σε κάθε παράσταση. Έξι με οκτώ παραστάσεις την εβδομάδα. Δεν μπορούσα να του μιλήσω γιατί ήταν ανοιχτό το μικρόφωνό μου. Κι εκείνος γινόταν όλο και πιο επιθετικός. Ένα βράδυ σχεδόν έχωσε το δάχτυλό του μέσα μου. Κάθε βράδυ επέστρεφα σπίτι κι έκλαιγα”, περιγράφει η ηθοποιός, η οποία σημειώνει ότι κάθε φορά που της ζητούσαν φωτογραφία με τον Χόφμαν εκείνος διάλεγε τη στιγμή να της χουφτώσει το στήθος.

«Ηταν πολύ ταλαντούχος στο να τραβάει το χέρι του τη στιγμή του κλικ. Από καθαρή τύχη έχω μία τέτοια φωτογραφία όπου αποκαλύπτει αυτό που λέω, όπου η κάμερα τον έπιασε να το κάνει. Εγώ χαμογελάω πλατιά και το μπράτσο μου κινείται προς το μέρος του με σκοπό να τον σπρώξω μακριά. Αλλά έτσι όπως απαθανατιστήκαμε φαίνεται πως εγώ απολαμβάνω τη χειρονομία. Δεν την απολαμβάνω όμως. Ποτέ!”.

Αλλη φορά την έκανε ρεζίλι μπροστά σε άνδρες του συνεργείου όταν της σήκωσε την μπλούζα και αποκάλυψε το στήθος της.

The post Νέες καταγγελίες κατά του Χόφμαν: Μού έβαζε συνεχώς χέρι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα