Λιαργκόβας: Με πατερίτσες η έξοδος από τα μνημόνια

11:18 9/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Με πατερίτσες θα είναι ή έξοδος από τα μνημόνια δήλωσε ο καθηγητής Παναγιώτης Λιαργκόβας, η θητεία του οποίου ως επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής δεν θα ανανεωθεί.

“Έχουμε πει ως επιστημονικό συμβούλιο της Βουλής ότι δεν θα είναι μήνας του μέλιτος ο πρώτος μήνας εξόδου από το πρόγραμμα” δήλωσε ο κ. Λιαργκόβας, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Επιπλέον σημείωσε ότι η ομάδα του έχει συντάξει μελέτη σύμφωνα με την

οποία δεν θα υπάρξει κανένα όφελος από την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά η οποία θα εφαρμοστεί από την 1/1/2018 και εκτίμησε ότι δύσκολα θα πιαστεί ο στόχος 1,6% ανάπτυξη και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει η ανάπτυξη στο 3ο τρίμηνο του έτους να φτάσει το 3,1%.

Έκανε λόγο για ένα εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση που πρέπει να στηρίξουν όλα τα κόμματα ενώ υπογράμμισε ότι η υψηλή φορολογία εμποδίζει την προσέλκυση ξένων επενδύσεων. Όπως έιπε στον ΣΚΑΪ, τα ψηφισμένα μέτρα του μνημονίου θα εφαρμοστούν ακόμη και μετά το τέλος του προγράμματος.

The post Λιαργκόβας: Με πατερίτσες η έξοδος από τα μνημόνια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα