Νέες αποκαλύψεις για τους φερόμενους δράστες της δολοφονίας Τοπαλούδη

13:05 22/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Σε περίπτωση απόπειρας βιασμού δύο ανήλικων κοριτσιών φέρεται να εμπλέκονται οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, λίγα 24ωρα πριν από το στυγερό έγκλημα.

Οι δύο κατηγορούμενοι φέρεται να άρπαξαν με τη βία δύο ανήλικα κορίτσια, να τα έβαλαν σε Ι.Χ και να τα οδήγησαν σε ερημικό σημείο.

Γονέας που έπεισε τα δύο παιδιά να μιλήσουν σε λιμενικές και Ανακριτικές Αρχές αποκάλυψε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι: «Δύο ή τρεις ημέρες πριν γίνει η δολοφονία, ήταν για καφέ η κόρη μου με την παρέα της και ήρθαν αυτοί οι δύο, ξεμοναχιάσανε δύο κοριτσάκια, 17χρονα, τα βάλανε με το ζόρι μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο, σε ένα Nissan μαύρο και δεν τα άφηναν να βγουν. Και ευτυχώς τις πήρανε χαμπάρι οι υπόλοιποι της παρέας, αυτός (ο 19χρονος) βέβαια έφυγε με σπινιές από το σημείο» και πρόσθεσε:

«Όταν τις είχαν στο αυτοκίνητο προσπάθησαν να τους δώσουν βότκα και τους λέγανε «πιείτε και θα σας μείνει ακέχαστη αυτή η βραδιά!». Επειδή φώναζαν τα κορίτσια και επειδή τις παίρνανε τηλέφωνο από την παρέα, μάλλον φοβηθήκανε αυτοί και τις κατεβάσανε στον δρόμο, έξω από την πόλη».

The post Νέες αποκαλύψεις για τους φερόμενους δράστες της δολοφονίας Τοπαλούδη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα