Νέα στοιχεία για τον μακελάρη του Reina: Διέφυγε με τον 4χρονο γιο του

13:42 13/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Μαζί με τον τεσσάρων ετών γιο του φέρεται να διαφεύγει ο Ουζμπέκος μακελάρης του Reina στις όχθες του Βοσπόρου την Πρωτοχρονιά σύμφωνα με νέα στοιχεία που δημοσιεύει η τουρκική Hurriyet.

Ο Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ,σύμφωνα με νέες πληροφορίες της αστυνομίας, μετά την επίθεση στο κλαμπ Reina,

όπου σκότωσε 39 άτομα, επέστρεψε σπίτι του, πήρε τον τετράχρονο γιο του και διέφυγε, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του και την ενάμισι έτους κόρη τους.

«Ο Αμπού Μοχάμεντ Χορασάν, (το άλλο όνομα που χρησιμοποιούσε ο Ουζμπέκος μαχητής του Ισλαμικού Κράτους Μασαρίποφ), ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία συνολικά 39 ανθρώπων και τραυμάτισε άλλους 65 στο νυχτερινό κλαμπ Ρέινα στο Ορτάκιοϊ την 1η Ιανουαρίου πήγε στο σπίτι του, σε συνοικία της Κωνσταντινούπολης μετά την επίθεση και πήρε τον γιο του, πριν διαφύγει», δήλωσαν αστυνομικές πηγές.

Αμέσως μετά το μακελειό κι όταν ταυτοποιήθηκε ο δράστης, ειδικές δυνάμεις είχαν εισβάλει στο σπίτι του και συνέλαβαν τη σύζυγό του η οποία είχε δηλώσει ότι πληροφορήθηκε για το περιστατικό από την τηλεόραση και πως δεν γνώριζε το παραμικρό. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη για να συλληφθεί εκ νέου στις 11 Ιανουαρίου στη συνοικία Μάλτεπε ενώ η κορούλα της τέθηκε υπό την προστασία των Αρχών.

Keywords
Τυχαία Θέματα