Να συλληφθεί και ο Έλληνας εργοδότης του Πακιστανού

03:05 5/8/2012 - Πηγή: Aixmi

Ο «δράκος της Πάρου» είναι, τελικά, ένας Πακιστανός ο οποίος ζούσε και δούλευε στη χώρα μας παράνομα. Ο συγκεκριμένος, 21 ετών σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, είχε πάει στην Πάρο για να δουλέψει ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της Χρυσής Ακτής. Προσωπικά πιστεύω ότι μαζί με τον νεαρό αλλοδαπό θα πρέπει να συλληφθεί και ο ιθαγενής εργοδότης του. Γιατί οι Έλληνες πληρώνουν δύο μισθούς για λίγες μέρες δροσιάς και κάποιοι κερδοσκοπούν σε βάρος τους, θέτοντας σε κίνδυνο τις οικογένειές τους. Προσλαμβάνοντας ανθρώπους χωρίς κανέναν έλεγχο. Έλληνες και ξένους.

Με μόνο κριτήριο να βγάλουν λεφτά και όχι να δώσουν. Θα ήθελα, επίσης, να πω σε όσους με πουν ρατσιστή (όσοι καταλάβουν ότι λέω να μην προσλαμβάνονται παράνομοι μετανάστες) ότι είμαι.

Είμαι ρατσιστής με τους ιθαγενείς που βγάζουν παράνομα κέρδη από τη μαύρη εργασία. Εκμεταλλεύονται τους μετανάστες, αφήνουν άνεργους τους Έλληνες και «σφάζουν» όσους έχουν, ακόμη, λεφτά. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά, δυστυχώς για τη 15χρόνη και την οικογένειά της.

Και για την ιστορία, ναι είμαι κατά της πρόσληψης παράνομων μεταναστών.

- Το ανώτερο στέλεχος της Αγροτικής που έβγαλε από τη χώρα 10 εκατομύρια ευρώ είναι, τελικά, ο διοικητής της. Ο κύριος Θεόδωρος Πανταλάκης. Ο οποίος, βέβαια, το παραδέχθηκε και έκανε δήλωση πως είναι όλα νόμιμα. Την ώρα που οι τραπεζίτες καλούν τους πολίτες να φέρουν τα λεφτά τους στην Ελλάδα αυτοί τα βγάζουν στο εξωτερικό. Ο κύριος Πανταλάκης την προέβλεψε αυτή την κριτική και είπε ότι οι κινήσεις, γιατί έγιναν πολλές, είχαν σκοπό την απόκτηση περιουσιακού στοιχείου. 8 εκατομύρια ευρώ βγήκαν από τη χώρα κατόπιν εντολών του κυρίου Πανταλάκη.

Ελπίζουμε ο κύριος Πανταλάκης και η οικογένειά του να έχουν αντίστοιχη περιουσία και στην Ελλάδα και να πληρώνουν χαράτσια και άλλα. Και να τη χαίρονται. Αλλά να μη ζητάνε από όποιον έχει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ στην άκρη να αγοράσει Ελλάδα. Να επενδύσει στην Ελλάδα. Όταν οι καθοδηγητές αγοράζουν κάτι με 8 εκατομύρια ευρώ στο εξωτερικό. Και όταν φτάνουν να παραδώσουν μία τράπεζα σε μία άλλη υπό την απειλή ότι αν δε παραδοθεί θα κλείσει.

- «Ξένιος Ζευς» ονομάζεται, τελικά, η «σκούπα» για την απομάκρυνση μεταναστών από το κέντρο της Αθήνας. Εύχομαι η κυβέρνηση να έχει μια ολοκληρωμένη στρατηγική για την επίλυση του μεταναστευτικού. Γιατί, με τα μέτρα που ακούγεται πως θα ανακοινώσει δε θα ήθελα να δω Έλληνες και μετανάστες να καίνε πάλι την Αθήνα. Και, αυτή τη φορά, να συγκρούονται και μεταξύ τους.

- Να ανάβει η Ολυμπιακή Φλόγα κάπου στην Τουρκία ζήτησε ο Ταγίπ Ερντογάν από τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ. Γιατί, λέει, σε ένα όρος που λέγεται Όλυμπος ανάβουν φωτιές από μόνες τους. Προφανώς, ο Τούρκος πρωθυπουργός τα μπέρδεψε λίγο. Το… Άγιο Φως πρέπει να είχε στο μυαλό του. Αυτό ανάβει μόνο του στο ναό της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ. Για την Ολυμπιακή Φλόγα βάζει το χεράκι του ο Ήλιος.

- Δεν είναι δίκαιο. Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Γιώργος Παπανδρέου και Κώστας Σημ

Keywords
Τυχαία Θέματα