Μου έδιναν 30.000 ευρώ για να σκοτώσω τη Δώρα Ζέμπερη

21:03 8/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη μέσα στο Β’ Νεκροταφείο. Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και το Νίκο Χατζηνικολάου και αποκάλυψε πως ο δράστης φέρνει τα… πάνω – κάτω με νέα κατάθεση του.

Συγκεκριμένα, ο 58χρονος από τις φυλακές Δομοκού όπου κρατείται, έστειλε σημείωμα στον ανακριτή και μέσα σε 30 σελίδες αποκαλύπτει ότι δεν δολοφόνησε την 32χρονη εφοριακό για

να τη ληστέψει, αλλά γιατί άλλοι τον έβαλαν να το κάνει.
Μιλά για δύο άνδρες τους οποίους όμως δεν κατονομάζει γιατί φοβάται για τη ζωή του, ενώ αναφέρει ότι του είπαν να τη σκοτώσει και θα του έδιναν 30.000 ευρώ. Προσθέτει επίσης, ότι την παρακολουθούσε για πολλές μέρες πριν διαπράξει το στυγερό έγκλημα στο νεκροταφείο που σόκαρε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στο μεταξύ στο Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο δικηγόρος του πατέρας της Δώρας, Α. Λύτρας, ο οποίος αποκάλυψε πως ο δράστης στην κατάθεσή του αναφέρει: «Είχα καταλάβει και εγώ ότι δούλευε κάπου σημαντικά και ενοχλούσε κάποιους».

Το βίντεο από τον ΑΝΤ1

The post Μου έδιναν 30.000 ευρώ για να σκοτώσω τη Δώρα Ζέμπερη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα