Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Σε μία απόλυση θα προχωρήσει η κυβέρνηση της ΝΔ, στη δικιά σας (ΒΙΝΤΕΟ)

18:43 18/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε και στη δευτερολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καταλήγοντας στην ομιλία του με τη διαβεβαίωση προς τον πρωθυπουργό ότι η κυβέρνησή της ΝΔ δεν θα προχωρήσει σε καμία απόλυση στο δημόσιο, παρά μόνο σε μια «που θα είναι η δικιά σας, (σ.σ. του Αλέξη Τσίπρα) από τον εντολοδόχο ελληνικό λαό».

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε να γίνει αναλυτική συζήτηση για το τεράστιο όργιο παράνομων μονιμοποιήσεων συμβασιούχων για τις οποίες έχει ευθύνες η κυβέρνηση και

κάλεσε την κυβέρνηση να μην αγνοεί τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου και να παρεμβαίνουν οι υπουργοί στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δευτερολογία του κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για θράσος και ψεύδος διότι εγκάλεσε την ΝΔ ότι υποτάσσεται στους ξένους. «Εσείς υπογράψατε τρίτο πρόγραμμα οδηγώντας τη χώρα στο χείλος του γκρεμού. Η καθυστέρηση στην πρώτη αξιολόγηση οδήγησε στον αυτόματο κόφτη, που σκοπεύετε να επεκτείνετε και μετά το 2018, ως μέτρο μόνιμης λιτότητας μετά την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος» είπε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα