Λίντσεϊ Λόχαν: Ασπάστηκε το Ισλάμ;


Η Λίντσεϊ Λόχαν μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που είχε στο Instagram της και άλλαξε το bio της γράφοντας «Alaikum salam», που σημαίνει «Να έχετε ειρήνη».

Μάλιστα πολλοί θεωρούν ότι ασπάστηκε το Ισλάμ. Μία γυναίκα στο twitter ανέφερε: "Είμαι πολύ

χαρούμενη που η Λίντσεϊ Λόχαν βρήκε το Ισλάμ. Είθε ο Αλλάχ να την καθοδηγήσει και να την ευλογεί".

Εκπρόσωποί της ηθοποιού είπαν σε δημοσιογράφους ότι η ηθοποιός περνάει μια «περίοδο ανανέωσης» και δεν θέλησαν να δώσουν καμία άλλη πληροφορία.

Υπήρχαν φήμες και το 2015 πως η διάσημη ηθοποιός ασπάστηκε το Ισλάμ όταν φωτογραφήθηκε να κρατά ένα αντίγραφο του Κορανίου ενώ έκανε κοινωνική εργασία στο Μπρούκλιν. Όταν εμφανίστηκε στο τουρκικό σόου Haber Turk τον περασμένο χρόνο εξήγησε ότι ήταν δώρο που της είχαν κάνει φίλοι.

"Οι πολύ κοντινοί μου φίλοι, που μου στάθηκαν πολύ, στο Λονδίνο είναι Σαουδάραβες και μου έδωσαν το Κοράνι. Το έφερα στη Νέα Υόρκη επειδή το μάθαινα. Μου άνοιξε πόρτες ώστε να βιώσω την πνευματικότητα και να βρω ένα άλλο πραγματικό νόημα. Αυτή είμαι. Με σταύρωσαν για αυτό στην Αμερική. Με έκαναν να φαίνομαι σαν τον Σατανά. Ήμουν κακός άνθρωπος επειδή κρατούσα το Κοράνι", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα