Μητσοτάκης: Οι Έλληνες έχουν ξεπεράσει τα όρια της φορολογικής αντοχής τους

11:32 29/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Συνεδρίαση των Τομεαρχών, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε το πρωί όπου ο πρόεδρος της παράταξης Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του επιχείρησε να ακυρώσει το το αφήγημα του πρωθυπουργού στην εμφάνισή του στη ΔΕΘ.

Επιτέθηκε σφοδρά στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό τονίζοντας: «Ο κ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να ξεγελάσει και πάλι τους Έλληνες… Προ των πυλών βρίσκονται μέτρα ύψους 5,1 δισ. ευρώ τα οποία

συνυπέγραψαν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος και θα πλήξουν τους πάντες πέρα και πάνω από τα σημερινά μέτρα» και συμπλήρωσε:

«Η Ελλάδα αποτελεί θλιβερή εξαίρεση σε θετική συγκυρία με την Ευρωζώνη να αναπτύσσεται σε υψηλότερους ρυθμούς του αναμενόμενου… Θριαμβολογούν συγκρινόμενοι με το δικό τους χειρότερο εαυτό, ο κίνδυνος δεν έχει περάσει, προχωράμε αργά, με ρυθμούς ΣΥΡΙΖΑ, απομακρυνόμαστε αργά αλλά σταθερά από τον ευρωπαϊκό πυρήνα, πρέπει να αλλάξει αυτή η πραγματικότητα με μια κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ»..

«Οι Έλληνες έχουν ξεπεράσει τα όρια της φορολογικής αντοχής τους, οι πιο πολλοί δεν πληρώνουν γιατί δεν έχουν να πληρώσουν, τα περισσότερα έσοδα προέρχονται από τις κατασχέσεις» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος συνέχισε λέγοντας πως όσο πέφτει η ανάπτυξη αυξάνονται οι φόροι, σήμερα το ΑΕΠ μας είναι 30 δισ. λιγότερο λόγω της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Επιπλέον, κατηγόρησε την κυβέρνηση για αποπροσανατολισμό και διχασμό και είπε ότι θέλησε να κάνει σκοτεινή διαδρομή στον σταλινισμό και τον ναζισμό ανίκανη να κάνει κάτι για να βελτιώσει έστω και στοιχειωδώς τη ζωή των Ελλήνων.

«Οι πολίτες ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με μια κυβέρνηση που όταν δεν ψεύδεται διχάζει, και όταν δεν διχάζει λασπολογεί. Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προσπαθεί να σκεπάσει την πραγματικότητα στη χώρα σηκώνοντας σκόνη. Το μόνο που τους έχει απομείνει είναι οι καρέκλες τους… Δεν θα ανεχθούμε να μιλά η κυβέρνηση για ακροδεξιές αποφύσεις στη ΝΔ όταν συγκυβερνά με τον Πάνο Καμμένο… Η ΝΔ έκανε πράξη την εθνική συμφιλίωση, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αναγνώρισε το ΚΚΕ, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συγκυβέρνησε με την Αριστερά και ο Αντώνης Σαμαράς με τον παραδοσιακό αντίπαλο της ΝΔ όταν οι περιστάσεις το επέβαλαν» ανέφερε χαρακτηριστικά για τις κατηγορίες που τους απευθύνει η κυβέρνηση και επεσήμανε: «Η δημοκρατική παρακαταθήκη της ΝΔ έχει αποδειχθεί και με το αίμα που έχυσε ο Παύλος Μπακογιάννης… δεν θα απολογηθούμε σε όσους δηλητηριάζουν το δημόσιο βίο, είναι γελοιότητα να μιλάς για ακροδεξιά στη ΝΔ όταν συνεργάζεσαι με τους ΑΝΕΛ».

Keywords
Τυχαία Θέματα