Τι λέει ο δήμαρχος Ελευσίνας από το Θριάσιο μετά την επίθεση εναντίον του

11:21 29/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο δήμος Ελευσίνας μεταφέρει μήνυμα του δημάρχου Γιώργου Τσουκαλά που νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε χθες.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Ελευσίνας στο μήνυμά του «η συμπαράσταση και η αγάπη του κόσμου δεν με συγκινούν απλά αλλά με γεμίζουν δύναμη. Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα και ειδικά τους εξαιρετικούς ανθρώπους του Θριάσιου Νοσοκομείου, τόσο της διοίκησης, όσο και του ιατρικού-νοσηλευτικού

δυναμικού για την άψογη αντιμετώπιση της κατάστασης. Δεχτείτε τη βαθιά ευγνωμοσύνη της οικογένειάς μου αλλά και τη δική μου για το σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζετε το γεγονός. Σύντομα θα είμαστε πάλι όλοι μαζί για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την πόλη μας».

Όπως προστίθεται στην ανακοίνωση του δήμου: «Σχολιασμοί και ερμηνείες περισσεύουν. Όλοι στο Δήμο Ελευσίνας συνεχίζουμε κανονικά το έργο μας και παρακαλούμε να σταθείτε δίπλα μας, όπως πάντα, στη σταθερή πορεία που έχουμε χαράξει για τη βιώσιμη ανάπτυξη αυτού του τόπου».

Ο κ. Τσουκαλάς υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση χθες και επίσημες ανακοινώσεις για την κατάσταση της υγείας του θα εκδίδοντα από το νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα