Μητσοτάκης: Δεν θα επιτρέψουμε η χώρα να γίνει παρίας

17:31 17/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Το αίτημά του για εκλογές, το ταχύτερο, επανέλαβε με δήλωση του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την οποία εξαπολύει δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα την οποία κατηγορεί για «ανικανότητα», «επιπολαιότητα» και «πολιτική ανεντιμότητα»: «Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα

παράγει εδώ και μήνες ανασφάλεια και αβεβαιότητα στο εσωτερικό. Η αξιολόγηση δεν κλείνει. Η εμπιστοσύνη των πολιτών εξανεμίζεται. Η ύφεση επέστρεψε. Οι επενδύσεις δεν έρχονται. Και τώρα τελευταία υπάρχει και εξαγωγή τρομοκρατικών δεμάτων στο εξωτερικό» και προειδοποιεί: «η χώρα είναι μετέωρη. Και πάει να γίνει παρίας. Δεν θα το επιτρέψουμε».

Εκτιμά επίσης πως η ανασφάλεια κυριαρχεί παντού και οι κίνδυνοι μεγαλώνουν, ενώ καταγγέλλει την κυβέρνηση πως κάθε φορά που υπάρχει αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, «εξαγγέλλουν και μια εξεταστική επιτροπή – όπως σήμερα για την υγεία. Η θέση μας είναι κρυστάλλινη: Διαφάνεια για όλα, διαφάνεια παντού και για τα πάντα. Αυτό που έχει όμως κυρίαρχη σημασία και το ζητά με αγωνία η κοινωνία είναι η έξοδος από την κρίση. Αγωνιζόμαστε δυναμικά και δημιουργικά γι’ αυτό. Και ξέρουμε ότι η μόνη λύση είναι εκλογέςεκλογές το ταχύτερο».

Η Ελλάδα δεν αξίζει να μπει σε περιπέτεια και να τα χάσει όλα «επειδή κυβερνάται από παρακμιακές δυνάμεις. Δυνάμεις που θέλουν να κρατήσουν την εξουσία με οποιοδήποτε κόστος για τους πολίτες», τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ και καταλήγει: «Εμείς είμαστε έτοιμοι. Έχουμε σχέδιο. Έχουμε τόλμη. Ενώνουμε τους Έλληνες. Και ξέρουμε πως το μέλλον δεν περιμένει».

Keywords
Τυχαία Θέματα