Μήνυση Σταμάτη 1 εκατ. € στον Πολάκη – Τα λαμόγια έχουν και θράσος

12:12 19/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Ξεσπά εναντίον της Βίκυς Σταμάτη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης καθώς η τέως σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου κατέθεσε μήνυση εναντίον του για τους χαρακτηρισμούς «νεόπλουτο τσουλί» και «φτωχό νυμφίδιο» που της απέδωσε πριν από λίγες εβδομάδες.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο υπουργός αποκαλύπτει ότι η Βίκυ Σταμάτη ζητεί ως αποζημίωση 1.000.000 ευρώ και της επιτίθεται αναρωτώμενος

«μήπως νομίζεις ότι παίρνω κι εγώ μίζες σαν τον άντρα σου τον Άκη και ζητάς τόσα;».

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!!!!
Χθες το πρωι δικαστικός επιμελητής παρέδωσε στο γραφείο μου στο Υπουργειο την Αγωγη που κατέθεσε ο Δικηγορος κος Αγαπηνος Εξ ονόματος της Βίκυς Σταματη και με την οποία μου ζητάει ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.000.000 ευρω για την ηθική βλαβη που της προξένησαν οι χαρακτηρισμοί «φτωχό νυμφιδιο » και νεόπλουτο τσουλι» που της απεύθυνα μεςω κοινωνικών Δικτυων οταν ειδα τη φωτογραφια με το προτεταμένο μεςαιο δάκτυλο καθώς οδηγούνταν για δεύτερη φορα στη φυλακή!!!!!!!
Τρεις ερωτηςεις αντί άλλης απάντησης:
1)ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ;;
2) Σου εχουν τελειώσει τα μαύρα χρήματα εντός Ελλάδας και δεν μπορείς να φέρεις Απ τα καβατζωμενα στο εξωτερικό (καθώς εχουμε ελέγξει τις διόδους) ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΡΠΑΧΤΗ;;;;
3) ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΖΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΤΟΣΑ;;;

The post Μήνυση Σταμάτη 1 εκατ. € στον Πολάκη – Τα λαμόγια έχουν και θράσος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα