Μιλιβόγιεβιτς στο gazzetta.gr: «Το αξίζαμε και το γιορτάσαμε»!

19:23 4/5/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς έκανε στο Gazzetta.gr έναν μίνι… απολογισμό της φιέστας και των δικών του συναισθημάτων για το φετινό πρωτάθλημα!

Λίγη ώρα μετά το τέλος της φιέστας ο Σέρβος άσος έβαλε τα καλά του και εμφανίστηκε με κουστούμι στον χώρο των VIP του σταδίου Καραϊσκάκη. Εξάλλου το… πάρτι είχε και συνέχεια. Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς είχε κάθε λόγο να χαμογελά για τον τίτλο που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό

και να περιμένει φυσικά με ανυπομονησία και το Κύπελλο για να πάρει ένα ακόμα τρόπαιο με τους Πειραιώτες. O διεθνής μέσος μίλησε στο Gazzetta.gr για την φιέστα αλλά και την σημασία του πρωταθλήματος.

«Είναι τρομερά τα συναισθήματα. Τεράστια η χαρά μου», τόνισε αρχικά ο Μιλιβόγιεβιτς. Για τον φετινό τίτλο επισήμανε: «Πιστεύω πως το δικαιούμασταν. Το αξίζαμε 100% και το γιορτάσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο γήπεδό μας που ήταν γεμάτο. Θέλαμε να κάνουμε τα πάντα γι” αυτόν τον κόσμο. Να του δώσουμε χαρά και τίτλο, κάτι που έγινε. Ξαναλέω πως το αξίζαμε αυτό το πρωτάθλημα με βάση την εικόνα που είχαμε». Στην συνέχεια βέβαια ο άσος των πρωταθλητών ξεκαθάρισε πως περιμένει πως και πως και το Κύπελλο.

Όσο για το που αφιερώνει τον τίτλο ο Μιλιβόγιεβιτς υπογράμμισε: «Κοιτάξτε εγώ πάντα παίζω για την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό και για την οικογένειά μου. Είναι τα πιο σπουδαία πράγματα για εμένα αυτήν την στιγμή». Για το τέλος αφήσαμε την ερώτηση που είχε να κάνει με το μέλλον του. Ο Σέρβος διεθνής παρουσιάστηκε ξανά… αινιγματικός: «Αυτήν την στιγμή δεν ξέρω εάν μείνω. Δεν γνωρίζω ακόμα εάν θα παραμείνω ή όχι στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα