Μία συγγνώμη ξεσήκωσε τα πνεύματα στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

11:55 8/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος βρισκόταν στο βήμα της Βουλής όταν από κάτω άρχισε να διαμαρτύρεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Μπάρκας.

Αφορμή στάθηκε η αναφορά του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στα πρόσφατα στοιχεία που δημοσίευσαν οι τέσσερις συστημικές τράπεζες για τη διαφημιστική τους δαπάνη λέγοντας ότι «το 2015 μια περίοδο που οι τράπεζες

ελέγχονταν από τον κ. Δραγασάκη η «Αυγή» που δεν ξεπερνά σε πωλήσεις τα 2.000 φύλλα έλαβε 500.000 ευρώ διαφήμιση.

Κατά τα άλλα μας λέτε ότι θα χτυπήσετε την τριγωνική σχέση τραπεζώνΜΜΕ και κομμάτων». Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην δημοσιογράφος της «Αυγής» Κώστας Μπάρκας άρχισε να φωνάζει «είσαι ψεύτης».

Μόλις ο κ. Κωνσταντινόπουλος ολοκλήρωσε την ομιλία του, ο κ. Μπάρκας έλαβε τον λόγο θέλοντας να απολογηθεί για την «έκρηξή» του. Η συγγνώμη του ωστόσο προς «τον κ. Κωνσταντινόπουλο, τον πρόεδρο της Βουλής και τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου», προκάλεσε την «έκρηξη» των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ωστόσο παρενέβη ως προεδρεύων αντιπρόεδρος: «Μία ωραία στιγμή του Κοινοβουλίου που ένας συνάδελφος σηκώνεται μετά από δύο λεπτά και λέει, έκανα λάθος και ανακαλώ, αντί να τον ακούσουμε, το κάναμε Τέξας εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα