Μετέφερε επί 24 ώρες το πτώμα του Έλληνα πρέσβη για να το ξεφορτωθεί

11:48 2/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Μία ολόκληρη μέρα οδηγούσε μεταφέροντας το πτώμα του Έλληνα πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη ο εραστής της συζύγου του, αξιωματικός της βραζιλιάνικης αστυνομίας και υπεύθυνος ασφαλείας της οικίας, Σέρζιου Γκόμες Μορέιρα προκειμένου να βρει το σωστό σημείο για να το ξεφορτωθεί.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βραζιλιάνικα Μέσα Ενημέρωσης, ο δολοφόνος του Κυριάκου Αμοιρίδη οδήγησε 300 χιλιόμετρα επί 24 ώρες κι έφθασε μέχρι και την ορεινή πόλη Νόβα Φριμπούργκο, αλλά τελικά επέστρεψε στη Νόβα Ιγκουσού όπου και βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο του Έλληνα

πρέσβη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών η σύζυγος του Έλληνα πρέσβη Φρανσουάζ άρχισε να καταστρώνει το σχέδιο δολοφονίας του μαζί με τον εραστή της έπειτα από έναν καυγά που είχε με τον Αμοιρίδη τρεις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Το κίνητρο του φόνου ήταν να καρπωθεί τα πλούτη του πρέσβη και να τα χαρεί με τον εραστή της, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι Αρχές κλίνουν στη θεωρία ο πρέσβης να δολοφονήθηκε από μαχαίρι καθώς οι γείτονες δεν ανέφεραν ήχο όπλου. Ενώ ο εραστής είπε πως τον έπνιξαν κάτι που αναιρείται από το γεγονός ότι βρέθηκαν λεκέδες αίματος στον καναπέ του σαλονιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα