Μεσάζοντας για συμφωνία με τη Σ. Αραβία: Ξέρω τον Καμμένο από το 1978

12:59 30/11/2017 - Πηγή: Aixmi

«Είναι μεγάλο το βάρος της αλήθειας» είπε ο φερόμενος ως μεσάζοντας στην υπόθεση της συμφωνίας πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία, Βασίλης Παπαδόπουλος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Τράγκα και τα Παραπολιτικά 90,1.

Επαναλαμβάνοντας συνεχώς τη φράση «θα αντέξετε το βάρος της αλήθειας;» ο Βασίλης Παπαδόπουλος έκανε αποκαλύψεις στον Γιώργο Τράγκα που θα συζητηθούν. «Σας ακούω χρόνια. Μ’ αρέσουν

κατά καιρούς οι απόψεις σας. Είστε μια φωνή της αλήθειας» τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Τράγκα και δίνοντας παράλληλα την έγκρισή του, στο να μεταδοθεί η συνέντευξή του στον αέρα του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, αν και δεν επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται πράγματι για τον φερόμενο ως μεσάζοντα στη συμφωνία.

Να σημειωθεί ωστόσο πως ο Γιώργος Τράγκας, σε όλη τη διάρκεια της συνομιλίας τους αναρωτιόταν αν πράγματι στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Βασίλης Παπαδόπουλος, αν και ο συνομιλητής του τον διαβεβαίωνε ότι πρόκειται γι αυτόν.

«Δεν έχει σημασία αν έχεις δίκαιο, πρέπει να βρεις κι αυτόν που θα στο δώσει το δίκαιο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Παπαδόπουλος και υποσχέθηκε και ένα αποκαλυπτικό email που θα στείλει στον δημοσιογράφο, ενώ υπογράμμισε: «Σημασία έχει όμως, να μην αφήσουμε τους ψεύτες να προετοιμαστούν».

Ακούγοντας τη λέξη «μεσάζοντας» ο κ. Παπαδόπουλος σχολίασε: «Ούτε σταρ είμαι, ούτε μεσάζων. Το καθεστώς μας επιτρέπει στους ανθρώπους να πουλάνε και να αγοράζουν».

Ειδικότερα, ο κ. Παπαδόπουλος έκανε αναφορές στις αιτιάσεις του Πάνου Καμμένου στον πατέρα του, Ηλία Παπαδόπουλο, αλλά και τις σχέσεις του με τον κ. Γρυλλάκη τις οποίες και επιβεβαίωσε δηλώνοντας ότι ήταν μαζί. Ωστόσο έκανε και περαιτέρω αποκαλύψεις όταν θυμήθηκε την αγορά του πρώτου του αυτοκινήτου: «Το 1978 κατέβηκα στην Αθήνα με τον Ηλία Καμμένο και πήρα το πρώτο μου αυτοκίνητο».

«Εγώ δεν επιλέχθηκα τυχαία να κάνω μια εργασία, επιλέχθηκα γιατί είμαι επιχειρηματίας και για να εξυπηρετήσω κάποιον πελάτη«.

Πηγή: parapolitika.gr

The post Μεσάζοντας για συμφωνία με τη Σ. Αραβία: Ξέρω τον Καμμένο από το 1978 appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα