Μενεγάκη: Κι εγώ είμαι εθισμένη στον κόσμο και ο κόσμος μαζί μου

12:31 26/11/2015 - Πηγή: Aixmi

Για τη ζωή της με τον Ματέο, την καθημερινότητά της με τα παιδιά, για τα άγχη της δουλειάς και τη σχέση εξάρτησης με το τηλεοπτικό κοινό μίλησε η Ελένη Μενεγάκη στο περιοδικό Madame Figaro.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού και αποκάλυψε ότι βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της : «Η ζωή μου μέχρι σήμερα μου έχει αφήσει μόνο όμορφες αναμνήσεις και ένα πολύ όμορφο σήμερα

– δε μένω στις δυσκολίες, αν και βεβαίως υπήρξαν πολλές. Όχι, αυτό που ζω τώρα… δεν ξέρω… δε φτάνουν τα λόγια για να το περιγράψω…»., δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη για τη ζωή της, στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου.

Όσον αφορά τη σχέση της με το κοινό, παράδεχτηκε ότι υπάρχει μια ¨σχέση εξάρτησης»: «Η σχέση με τον κόσμο είναι σαν όλες τις σχέσεις μας: τις προσωπικές, τις επαγγελματικές, τις φιλικές, τις ερωτικές. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Τίποτα δε σου χαρίζεται. Προσφέρεις και παίρνεις, κάνεις λάθη, διορθώνεσαι, αλλάζουν, αλλάζεις. Είναι μια σχέση ζωντανή. Αλλά οπωσδήποτε η καθημερινή μου παρουσία στο “γυαλί” τόσα χρόνια, το μεγάλωμά μου ουσιαστικά μες στην τηλεόραση, έχει χτίσει σχέσεις αγάπης, καθημερινότητας, συνήθειας. Υπάρχει εθισμός, νομίζω, και από τις δύο πλευρές. Κι εγώ είμαι εθισμένη στον κόσμο και ο κόσμος μαζί μου», ήταν τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα