Μεγαλοπρεπής η παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλλης – Φρούριο η Γαλλία – Τα βλέμματα στη Μελάνια (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

14:08 14/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Περίπου 11.000 αστυνομικοί περιφρουρούν σήμερα Ημέρα της Βαστίλλης τους δρόμους του Παρισιού καθώς διοργανώθηκε μεγαλοπρεπής στρατιωτική παρέλαση την οποία παρακολούθησαν οι πρόεδροι της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και ΗΠΑ Ντόναντ Τραμπ.

Η παρέλαση ήταν πράγματι λαμπερή και μπροστά από τα μάτια της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της Γαλλίας αλλά

και του γαλλικού λαού πέρασαν όλα τα σώματα του στρατού σε εντυπωσιακούς σχηματισμούς. Συμμετείχαν και 145 Αμερικανοί στρατιωτικοί ενώ σήμερα τιμάται και η επέτειος 100 χρόνων εισόδου των ΗΠΑ στον Α Παγκόσμιο Πόλεμο.

#14Juillet #Paris 190 chevaux de la #GardeRépublicaine quittent le quartier des Célestins en direction des #ChampsÉlysées pic.twitter.com/Wms1ybofrG

— GendarmerieNationale (@Gendarmerie) July 14, 2017

Βέβαια τα βλέμματα στράφηκαν και πάλι στη Μελάνια Τραμπ που υπέρκομψη με το φλοράλ φόρεμά της παρακολούθησε τη στρατιωτική παρέλαση στο πλευρό του συζύγου της. Μάλιστα, αυτήν τη φορά οι κάμερες κατέγραψαν και τον ιδιαίτερο χαιρετισμό του Γάλλου προέδρου στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ καθώς φθάνοντας κοντά στο ζεύγος Τραμπ κι αφού χαιρετά τρυφερά τη σύζυγό του Μπριζίτ, το ύφος του γίνεται πιο… ανδρικό και κοιτά γοητευμένος τη Μελάνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα