Λούκα Κατσέλη: Η απουσία του Μάκη είναι τρομερά εκκωφαντική

13:10 23/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Τη γνωριμία τους, τον μεγάλο έρωτα που έζησε στο πλευρό του Γεράσιμου Αρσένη αλλά και πολλές άλλες άγνωστες πτυχές της κοινής τους ζωής αποκαλύπτει για πρώτη φορά στην «Espresso του Σαββατοκύριακου» η Λούκα Κατσέλη, πρώην πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας και της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών, σχεδόν ενάμιση χρόνο από τον θάνατο του συζύγου της, Γεράσιμου Αρσένη.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση

αποκαλύπτει ότι «η απουσία του Mάκη είναι τρομερά εκκωφαντική» παρουσιάζοντας ένα πιο τρυφερό πρόσωπο.

Ο έρωτάς τους κράτησε 34 ολόκληρα χρόνια: «Κοιτάζοντας πίσω, αισθάνομαι ότι ήταν θείο δώρο η ζωή μαζί του. Ζήσαμε 34 χρόνια μιας πολύ γεμάτης σχέσης. Ήταν ένας άνθρωπος σπάνιος ως προς την ακεραιότητα, το ήθος, την τρυφερότητα, την σοφία του και θεωρώ πως μαζί με τα παιδιά μας ήταν το μεγαλύτερο δώρο που μου έδωσε ο Θεός… Γνωριστήκαμε το 1980, στο Διεθνές Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Από την πρώτη στιγμή υπήρχε μια έντονη έλξη και από τις δυο μεριές, αλλά ήταν αδήλωτη. Εκδηλώθηκε το 1983… Πρώτη φορά βγήκαμε δημοσίως έξω οι δυο μας τον Απρίλη του ’84 την Κεφαλλονιά«.

Ενώ για το πώς έδειχνε την αγάπη του, εξομολογείται: «Με τα μάτια, με τα λόγια και τις πράξεις του. Κρατούσε πάντα σημειώσεις. Έγραφε σκέψεις, στίχους και βαθμολογούσε ακόμη και τον εαυτό του… Ο έρωτάς μας κράτησε μέχρι το τέλος«.

Όσο για το άν κρατάει ο έρωτας, τόνισε: «Ναι! Εμείς είμαστε ευλογημένοι να έχουμε μια σχέση που ήταν και συναισθηματική, και πνευματική και ερωτική»

Η κυρία Κατσέλη, που παρακολουθεί στενά τα πολιτικά δρώμενα, μιλά μεταξύ άλλων για τον πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «ο Αλέξης Τσίπρας μπόρεσε να επιπλεύσει και να διαχειριστεί πολύ δύσκολες καταστάσεις», ενώ σε ερώτηση για το αν θα αποδεχόταν να συμμετάσχει σε ανασχηματισμό, απαντά πως πάντα είναι ανοιχτή σε ενδιαφέρουσες προτάσεις, αν πιστέψει ότι θα υπάρξει αποτέλεσμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα