Λος Άντζελες: Εκτός ελέγχου μαίνονται οι πυρκαγιές-Ένας νεκρός

20:05 5/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένας νεκρός είναι ο μέχρι τώρα τραγικός απολογισμός της τεράστιας πυρκαγιάς που ονομάζεται Creek Fire και κατακαίει τις τελευταίες ώρες το Λος ‘Αντζελες. Περισσότερα από 25.000 στρέμματα έχουν γίνει στάχτη στους πρόποδες του Εθνικού Δρυμού του Άντζελες, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των κοινοτήτων της κοιλάδας του Σαν Φερνάντο στο βόρειο τμήμα της πόλης να αναγκαστούν να εκκενώσουν τις εστίες τους.

#Creek Fire 625 Via San Marino Sylmar, CA. Couple

homes burned/burning @ABC7 pic.twitter.com/ubVssQb28h

— Veronica Miracle (@ABC7Veronica) December 5, 2017

PHOTOS: #ThomasFire burns in Ventura County https://t.co/hIR0tQvNHz pic.twitter.com/cSh0IemyaR

— ABC7 Eyewitness News (@ABC7) December 5, 2017

Driving southbound on the five freeway through the creek fire smoke plume created both an Erie and wonderful visage. #creekfire #losangeles #socal #abc7eyewitness #shotoniphone

A post shared by EffenDunn (@effendunn) on Dec 5, 2017 at 7:07am PST

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται και η πυρκαγιά που ονομάζεται Thomas Fire και έχει ήδη κατακάψει 310.000 στρέμματα, εώ συνεχίζει το καταστροφικό της έργο από το βράδυ. Τουλάχιστον 27.000 άνθρωποι στην Κομητεία Βεντούρα, σε απόσταση 115 χλμ. βορειοδυτικά του Λος Άντζελες ειδοποιήθηκαν από τις αρχές να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Οδηγός μηχανής σκοτώθηκε επιχειρώντας να διαφύγει από τη φωτιά, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC. Περισσότερα από 250.000 σπίτια βυθίστηκαν στο σκοτάδι και τουλάχιστον δύο υποδομές καταστράφηκαν. Περισσότερα από 150 σπίτια έχουν γίνει στάχτη.

A few hours ago….. #creekfire #abc7eyewitness pic.twitter.com/jivvDQxcSq

— C. Stone Sheppard (@SheppardClaudia) December 5, 2017

Santiago Estates in Sylmar. Winds are making it hard for firefighters out here. That palm tree in the back is burning in the middle. pic.twitter.com/mmrYGvrx2S

— Veronica Miracle (@ABC7Veronica) December 5, 2017

Περισσότεροι από 400 πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες ενώ το έργο της κατάσβεσης δυσχεραίνουν οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και ωθούν τη φωτιά στις πόλεις Σάντα Πόλα και Βεντούρα, όπου ζουν 140.000 άνθρωποι.

#ThomasFire in Ventura County: Latest info, evacs, photos, video https://t.co/MNGszHs6Al pic.twitter.com/0ReZ8ygNa7

— ABC7 Eyewitness News (@ABC7) December 5, 2017

The post Λος Άντζελες: Εκτός ελέγχου μαίνονται οι πυρκαγιές-Ένας νεκρός appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα