Έξαλλος Άδωνις σε Μάρδα-Κυρίτση: Πόσο ξεφτίλες είστε;

17:41 5/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένταση επικράτησε και πάλι στη Βουλή όταν τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ.Γεωργιάδης απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Μάρδα και Γιώργου Κυρίτση, με αφορμή τους πλειστηριασμούς αλλά και την τροπολογία για τον περιορισμό των απεργιών ξέσπασε λέγοντας: «Πόσο ξεφτίλες είστε;

Αφού λέτε ότι οι πλειστηριασμοί έχουν κοινωνικό πρόσημο γιατί δεν πιέζατε την προηγούμενη κυβέρνησή μας να κάνουμε πλειστηριασμούς;».

Ενώ συμπλήρωσε: «Μας λέει ο Μάρδας ότι δεν θα έπρεπε να είχαμε κάνει νομοθετική ρύθμιση και θα έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει τους πλειστηριασμούς εδώ και τέσσερα χρόνια. Πόσο ξεφτίλες είστε; Και λίγα σας είπα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην τροπολογία για τον περιορισμό των απεργιών που κατέθεσε στη Βουλή αργά το βράδυ της Δευτέρας η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου: «Εγώ το πρωί ξύπνησα με πολύ μεγάλη χαρά ερχόμουνα και δεν κρατιόμουνα για να ψηφίσω αυτή την τροπολογία. Ξέρετε πόσα χρόνια περίμενα στη ζωή μου για να έρθει μια τροπολογία σαν και αυτή. Ομως ήξερα ότι αν ήθελα να καταργηθούν οι απεργίες στην Ελλάδα θα έπρεπε να πάω στο ΣυΡιζΑ και όχι στη Νέα Δημοκρατία. Έχετε κοροϊδέψει όλο τον κόσμο. Αυτό το χάρισμα σας το αναγνωρίζω κ. Παππά» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος αυτή τη φορά στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής.

The post Έξαλλος Άδωνις σε Μάρδα-Κυρίτση: Πόσο ξεφτίλες είστε; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα