Λίστα θανάτου για 8.000 Αμερικανούς από τζιχαντιστική οργάνωση (ΒΙΝΤΕΟ)

14:12 4/4/2017 - Πηγή: Aixmi

«Σκοτώστε τους, όπου τους βρείτε» είναι το μήνυμα που απευθύνει η ομάδα χάκερ στήριξης του Ισλαμικού Κράτους «United Cyber Caliphate» (UCC), σε όλους τους μοναχικούς λύκους τους οποίους με βίντεο και ανάλογη προπαγάνδα καλεί να εκτελέσουν περισσότερους από 8.000 Αμερικανούς πολίτες περιλαμβανομένου και του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Η ομάδα UCC σχηματίστηκε τον Απρίλιο του 2016 και στο παρελθόν έχει συντάξει αρκετές λίστες θανάτου. Αυτήν τη φορά η ομάδα συνέταξε λίστα

θανάτου για 8.786 Αμερικανούς, όπου περιλαμβάνονται τα ονόματα και διευθύνσεις τους!

Σύμφωνα με το SITE, στο μήνυμα αναφέρεται επιπλέον: «Πολίτες των ΗΠΑ έχουμε ένα μήνυμα για εσάς και ειδικότερα, για τον πρόεδρό σας, Τραμπ. Να ξέρετε ότι θα συνεχίσουμε να διεξάγουμε πόλεμο εναντίον σας. Να ξέρετε ότι οι επιθέσεις σας μας κάνουν μόνο πιο δυνατούς. Η UCC θα ξεκινήσει ένα νέο βήμα σε αυτόν τον πόλεμο εναντίον σας. Έτσι, να μας περιμένετε σύντομα, αν το θελήσει ο Αλλάχ».

Προηγούμενες λίστες περιείχαν μόνο τηλεφωνικούς αριθμούς και ταχυδρομικούς κώδικες ενώ στόχος ήταν πάλι χιλιάδες Αμερικανοί πολίτες, διπλωματικοί ή ομοσπονδιακοί υπάλληλοι, κυρίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα