Λαζαρίδης: Ο κ. Τσίπρας αδιαφορεί και σέρνει τη διαπραγμάτευση και τη χώρα

11:16 20/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, επικρίνει σε υψηλούς τόνους την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό σε συνέντευξή του στο liberal.gr: «Ο κ. Τσίπρας αδιαφορεί σέρνοντας μαζί με τη διαπραγμάτευση δυστυχώς και τη χώρα» τονίζει και κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι αδιαφορεί για τη χώρα και καταφεύγει σε ύβρεις και συκοφαντίες εναντίον της ΝΔ.

«Η κυβέρνηση αυτή και βέβαια ο κ.

Τσίπρας – χαμένοι στα αδιέξοδα που οι ίδιοι δημιούργησαν, πανικοβλημένοι και αδίστακτοι – δεν έχουν να αρθρώσουν τίποτε άλλο παρά μόνο ύβρεις και συκοφαντίες» λέει μεταξύ άλλων ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ και υπογραμμίζει πως «η κυβέρνηση αυτή με την ασυνέπεια, τον καιροσκοπισμό και τα παιχνίδια εσωτερικής κατανάλωσης και ισορροπίας με τις συνιστώσες της, έδωσε πάτημα στους δανειστές να βάλουν στο τραπέζι υπερβολικές αξιώσεις. Ας μην προσπαθεί λοιπόν να αποδώσει σε άλλους αυτά για τα οποία η ίδια ευθύνεται«.

Ο κ. Λαζαρίδης σχετικά με τα όσα ακούστηκαν περί πρότασης μομφής από τη ΝΔ, μιλάει για απόπειρα παραπληροφόρησης εκ μέρους της κυβέρνησης και προτρέπει τον κ. Τσίπρα να «αφήσει τις τζάμπα μαγκιές».

Όπως επεσήμανε: «Ας αφήσει ο κ. Τσίπρας τις τσάμπα μαγκιές. Δεν θα τον βοηθήσει η απόπειρα παραπληροφόρησης. Ο ίδιος οφείλει να αντιληφθεί το κακό που κάνει στη χώρα και να σηκωθεί να φύγει μια ώρα αρχύτερα«.

Keywords
Τυχαία Θέματα