Κοζάνη: Συγκλονισμένοι οι γονείς του δράστη – Στη μητέρα του θύματος τα παιδιά

21:27 15/1/2016 - Πηγή: Aixmi

Ξέσπασε ο πατέρας του συζύγου και δολοφόνου, όπως αποδείχθηκε, της 37χρονης Ανθής Λινάρδου από το Βελβεντό Κοζάνης.

Μετά την ομολογία του δράστη, οι γονείς του μίλησαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο «Ε» και, όπως εξομολογήθηκαν, δεν πρόκειται να τον συγχωρήσουν γι’ αυτό που έκανε.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του ανέφερε: «Ήθελε να φύγει η Ανθή. Δεν το είχα καταλάβει πλήρως,

αλλά η μητέρα της μου έβαλε τις υποψίες από τον περασμένο Αύγουστο. Δεν τους άκουγα να τσακώνονται τακτικά, ξέρω ότι ο δικός μου ήταν λίγο σκληρός στο χρήμα. (…) Γι’ αυτό τον φτύνουν τώρα στο χωριό, επειδή δεν το ομολόγησε αμέσως. Αφού το έκανες, το έκανες, εγώ θα το έλεγα αμέσως. (…) Δεν έχω πρόσωπο να βγω έξω. Έκλεισε δύο σπίτια. Αυτό που έκανε δεν το ανέχομαι, δεν το συγχωρώ. Να μπορούσα να πεθάνω τώρα, θα ήταν το καλύτερο απ’ όλα».

Από την άλλη πλευρά, η μητέρα του δράστη και πεθερά της Ανθής, με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε: «Οι σχέσεις μου με τη νύφη μου ήταν κρύες από την πρώτη στιγμή. Δεν προσπαθούσα να την προσεγγίσω. Ήμασταν χώρια και δεν ανακατευόμουν (…) Ντρέπομαι για το κακό που έκανε ο γιος μου» και αποκάλυψε ότι συγχωριανοί τους πηγαίνουν έξω από το σπίτι τους και τους αποκαλούν δολοφόνους, με αποτέλεσμα να μένουν κλεισμένοι μέσα.

Ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών της άτυχης Ανθής

Τα τρία παιδιά της Ανθής από το Βελβεντό Κοζάνης θα δοθούν στους γονείς της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης. Πρόκειται για ένα 8χρονο αγοράκι και τα 6χρονα δίδυμα κορίτσια του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση ορίζει πως την επιμέλεια αναλαμβάνει η μητέρα της κοπέλας.

Το 8χρονο αγοράκι και τα 6χρονα κορίτσια από το Βελβεντό να μεταφέρθηκαν στον Πειραιά, όπου ζουν μόνιμα οι γονείς του θύματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα