Κουμουτσάκος: Με τα μέτρα αυτά δεν απομακρύνει τις πρόωρες εκλογές αλλά εκείνους που εξαπάτησε

12:48 24/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τη συμφωνία του Eurogroup αλλά και στον πρωθυπουργό ασκεί ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ειδήσεις».

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Κουμουτσάκος: «Τα μέτρα αυτά θα αφορούν αφενός στη μείωση του αφορολογήτου και αφετέρου στην περικοπή συντάξεων. Χτυπούν όλους τους φορολογούμενους και πιο πολύ τους οικονομικά ασθενέστερους και τους συνταξιούχους. Δεν νομίζω, λοιπόν, ότι επιβάλλοντας τα μέτρα αυτά απομακρύνει τις πρόωρες εκλογές.

Εκείνους που εξαπάτησε απομακρύνει».

Σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή, λέει ότι «κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος με τον κ. Τσίπρα. Δεν κατάφερε να μάθει από τα ίδια του λάθη… Σήμερα παίζει και πάλι με τον χρόνο μήπως και κρατηθεί μια μέρα παραπάνω στο Μαξίμου. Η αξιολόγηση αυτή έπρεπε να κλείσει πριν ένα χρόνο. Μετά είπαν πως θα έκλεινε στις αρχές Δεκεμβρίου, μετά στο τέλος Δεκεμβρίου, τον Ιανουάριο, το Φεβρουάριο. Και τώρα στο αόριστο μέλλον. Δεν τους εμπιστευόμαστε».

Επίσης, ο κ. Κουμουτσάκος καθιστά σαφές ότι ακόμη κι αν κλείσει η αξιολόγηση δεν αλλάζει η στρατηγική της ΝΔ για τις εκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα