Κοινωνική λειτουργός είχε ψυχικά ασθενή ως σκλάβο του σεξ

15:38 5/11/2017 - Πηγή: Aixmi

O 23χρονος Μπεν Χαρτ από το Ιλινόις κατέθεσε μήνυση στο Τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε βαάρος της 53χρονης κοινωνικής λειτουργού Christy Lenhardt η οποία επί τρία χρόνια τον κακοποιούσε σεξουαλικά ενώ σύμφωνα με τη μήνυση του τον είχε μετατρέψει σε σκλάβο του σεξ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του CBS, η 53χρονη υπέβαλε τον ασθενή της σε κάθε είδους σεξουαλική κακοποίηση και έβρισκε προφάσεις για να παρατείνει τη διαμονή του εκεί: «Ό,τι στάση μπορείτε να φανταστείτε. Με υπέβαλλε σε κάθε είδους σεξουαλική κακοποίηση» είπε ο νεαρός σε συνέντευξη τύπου.
Ο δικηγόρος του Christy Lenhardt ανέφερε πως: «Αποπλανούσε τον πελάτη μας με γυμνές φωτογραφίες τέσσερις μήνες περίπου πριν κάνει πρώτη φορά σεξ μαζί του».

Ο νεαρός είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια όταν επιτέθηκε σε αστυνομικό το 2014 κι έπειτα εισήχθη στο κέντρο ψυχικής υγείας Elgin.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την υπόθεση, ενώ ο δικηγόρος του υποστηρίζει πως έχουν στοιχεία στα χέρια τους και πως η 53χρονη τον κρατούσε μέσα στο κεντρο για περισσότερο χρόνο από τον εκδικαζόμενο. Μήνυση υπεβλήθη και κατά δύο γιατρών οι οποίοι, όπως υποστηρίζεται, γνώριζαν αλλά «έκαναν τα στραβά μάτια».
Η κοινωνική λειτουργόςέχει απολυθεί από την εργασία της και αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης.

The post Κοινωνική λειτουργός είχε ψυχικά ασθενή ως σκλάβο του σεξ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα