Κιλιτσντάρογλου: Η ρίψη σφαίρας είναι απειλή θανάτου-Πρέπει να με σκοτώσουν για να συλληφθούν οι ύποπτοι;

16:25 10/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Επίθεση ενάντια στους εισαγγελείς και την τουρκική δικαιοσύνη εξαπέλυσε ο επικεφαλής του αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, έπειτα από το περιστατικό με τον κάλυκα που άγνωστος έριξε δίπλα του.

Ο ηγέτης του CHP έκανε λόγο για ξεκάθαρη «απειλή κατά της ζωής» του όταν άνδρας άφησε τον κάλυκα την ώρα που βρισκόταν στην κηδεία αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους στη φονική επίθεση της Κωνσταντινούπολης

προ ημερών.

«Όλοι γνωρίζουν ότι η ρίψη σφαίρας είναι απειλή θανάτου. Πρέπει να με σκοτώσουν για να συλληφθούν οι ύποπτοι;», διερωτήθηκε ο επικεφαλής του CHP μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

Όσο για τις φονικές επιθέσεις που σημειώνονται συχνά στη χώρα, ο Κιλιτσντάρογλου άφησε να εννοηθεί ότι αποτελούν μέρος της στρατηγικής του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) για να χρησιμοποιήσει την αξιωματική αντιπολίτευση ως αποδιοπομπαίο τράγο σε μία προσπάθεια να καλύψει την ανικανότητά του στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.

«Ο κόσμος έχει αρχίσει να ρωτάει “γιατί δεν μπορούν να αποτρέψουν την τρομοκρατία;” Και εκείνοι ξεκίνησαν να αναζητούν αποδιοπομπαίο τράγο και προσπαθούν να επιρρίψουν ευθύνες στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα