Παναγιώτης Μαυρίκος: Θύμα βλάβης ή δολοφονικής ενέργειας;

16:08 10/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Φύλλο και φτερό κάνουν οι εμπειρογνώμονες της αστυνομίας την καμμένη Πόρσε, μέσα στην οποία βρήκε τραγικό θάνατο χθες ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, για να διαπιστώσουν αν η φωτιά προήλθε από μηχανική βλάβη ή από δολιοφθορά. Ταυτόχρονα, εστιάζουν την προσοχή τους στα 60 λεπτά που το αυτοκίνητο έμεινε παρκαρισμένο σε δρόμο του Αμαρουσίου, πριν επιβιβαστεί ο Μαυρίκος, ερευνώντας εξονυχιστικά τις εικόνες από τις κάμερες που υπάρχουν.

Έως αυτή τη στιγμή δεν έχουν βρεθεί στοιχεία που να παραπέμπουν σε δολιοφθορά. Δεν έχουν εντοπιστεί υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού

ούτε κάποιο υλικό που να δημιουργεί τέτοιες υπόνοιες.

Αξιωματικός που ανέλυσε τα πλάνα από μακρινή κάμερα της Αττικής Οδού, παρατηρεί πως το τζιπ κόβει ταχύτητα καθώς κινείται στην αριστερή λωρίδα και στη συνέχεια προσκρούσει στο στηθαίο που χωρίζει το δρόμο από τις γραμμές του προαστιακού σιδηρόδρομου. Υπολογίζει δε ότι πέρασαν δύο λεπτά από τη στιγμή που έγινε η ανάφλεξη μέχρι τον θάνατο του.

Φαίνεται πως αρχικά προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του οδηγού για να σωθεί, χωρίς όμως αποτέλεσμα μιας και είχε μπλοκάρει στο διάζωμα, και αμέσως μετά προσπάθησε να σπάσει το τζάμι αλλά οι καπνοί είχαν «πνίξει» το εσωτερικό του πολυτελούς τζιπ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο εκδότης καλούσε σε βοήθεια. Διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα του συνοδηγού αλλά ήταν κλειδωμένη. Έκαναν απόπειρα να σπάσουν το τζάμι του συνοδηγού αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα