Κέρκυρα: Η σύζυγος οδηγούσε το μοιραίο σκάφος που στοίχισε τη ζωή στον άνδρα της

08:48 1/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Mε αίμα βάφτηκαν οι διακοπές ενός Ελβετού στην Κέρκυρα. Ο άνδρας είχε νοικιάσει σκάφος στους Ερμόνες ενώ κατά τη διάρκεια του πλου έπεσε υπό αδιευκρίνιστη αιτία στη θάλασσα με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει θανάσιμα η προπέλα της μηχανής. Η σύζυγός του κάλεσε άμεσα σε βοήθεια, ενώ στο σημείο έσπευσε άλλο σκάφος.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το Λιμενικό, η Λιμενική Αρχή Παλαιοκαστρίτσας Κέρκυρας ενημερώθηκε για περιστατικό τραυματισμού 28χρονου αλλοδαπού στη θαλάσσια περιοχή «ΓΥΑΛΙ»

Γιαννάδων Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια πλου εκμισθούμενου μηχανοκίνητου σκάφους του οποίου κυβερνήτης ήταν 25χρονη αλλοδαπή, ο 28χρονος αλλοδαπός συνεπιβάτης της έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από την προπέλα του σκάφους.Ο 28χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία Ερμόνων από παραπλέον σκάφος, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη η 25χρονη αλλοδαπή.

Στο μεταξυύ, ο θάνατος του άτυχου άνδρα φέρεται να προκλήθηκε από δύο χτυπήματα στο κεφάλι που το ένα ήταν στο σημείο της ένωσης του λαιμού με τον κορμό. Εκτός από τα δύο αυτά σοβαρά τραύματα, στο σώμα του νεκρού εντοπίστηκαν και άλλα χτυπήματα από το ταχύπλοο σκάφος. Σήμερα αναμένεται και η ιατροδικαστική έρευνα .

Πηγή: kerkyrasimera.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα