Κατρούγκαλος – Ανακοίνωνε «Ανάσταση» την ώρα που ο Ντάισελμπλουμ ακύρωνε το Γιούρογκρουπ (ΒΙΝΤΕΟ)

23:37 26/4/2016 - Πηγή: Aixmi

«Ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά και ότι η Ανάσταση θα έρθει και για τον τόπο μας» είπε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος σε παρέμβασή του στην τηλεόραση Best της Καλαμάτας.

Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος του Γερούν Ντάισεμπλουμ διεμήνυε μέσω twitter ότι ακυρώνεται το Γιοουρογκρουπ της Μεγάλης Πέμπτης και η διαπραγμάτευση για την Ανάσταση – όπως την αποκάλεσε ο Γιώργος

Κατρούγκαλος – μεταφέρεται στις καλένδες.

Στην ίδια συνέντευξη ο υπουργός τόνισε ότι «η ασφαλιστική μεταρρύθμιση προσπαθεί να δώσει μία πνοή σε όλο το συνταξιοδοτικό σύστημα, να δώσει ελπίδα στους νέους ότι θα πάρουν σύνταξη και κυρίως να μεταμορφώσει ένα σύστημα χρεοκοπημένο, άναρχο και αναποτελεσματικό με δύο βασικές αρχές: την κοινωνική δικαιοσύνη και την ισονομία». Ο υπουργός μίλησε για «σκληρή διαπραγμάτευση με σύγκρουση συμφερόντων» στην οποία «το βασικό στοίχημα για εμάς είναι το μέλλον. Να μπορέσουμε να έχουμε ένα συνταξιοδοτικό σύστημα που έχει ανάγκη ο τόπος».

Και ο κ. Κατρούγκαλος κατέληξε: «Εμείς δώσαμε ήδη τις εξετάσεις μας και τα αποτελέσματα τα ανακοίνωσε η Eurostat. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι καταφέραμε να σταθούμε στο επίπεδο των υποσχέσεών μας και των προσδοκιών του ελληνικού λαού».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα