Κατέρρευσε στο τέλος ο Παναθηναϊκός στο «Ανοέτα»

23:46 12/8/2015 - Πηγή: Aixmi

Όπως και πριν από μερικές ημέρες στο Βέλγιο, έτσι κι απόψε στο «Ανοέτα», ο Παναθηναϊκός «κατέρρευσε» μετά το πρώτο γκολ που δέχθηκε από τη Σοσιεδάδ, για να δεχτεί στη συνέχεια άλλα δύο και να ηττηθεί με 3-0 σε φιλικό ματς που διεξήχθη στην Ισπανία.

Απέναντι σε μία ομάδα που δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο, οι «πράσινοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς για 80 λεπτά, έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν,

ωστόσο, δεν σκόραραν κι από τη στιγμή που βρέθηκαν πίσω στο σκορ παρουσίασαν και πάλι σημάδια… αποσύνθεσης, με συνέπεια να γνωρίσουν άλλη μία βαριά ήττα, έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

Το ματς ήταν γρήγορο από το ξεκίνημά του, με την ελληνική ομάδα να πιέζει ψηλά τους Βάσκους και να μην τους επιτρέπει να οργανωθούν στη μεσαία γραμμή.

Παρ΄ όλα αυτά η ομάδα του Μόιες απείλησε στο 12΄ με την κεφαλιά του Ινίγο να περνάει λίγο άουτ.
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 20΄ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, μετά το άψογο 1-2 που έπαιξαν Νίνης και Μπεργκ, με το Σουηδό να αστοχεί απέναντι από τον Ρούγι.

Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στο 30΄ από στημένη φάση. Ο Μάρκελ έκανε δυνατό σουτ, αλλά ο Στιλ απόκρουσε σωτήρια.
Με επτά αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός και στα πρώτα 10 λεπτά οι «πράσινοι» έφτασαν δύο φορές κοντά στην επιτυχία. Αρχικά με τον Καρέλη να αστοχεί από κοντά και στο 53΄ το πλασέ του Πέτριτς από το ύψος του πέναλτι πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Οι πολλές αλλαγές που έκανε ο Αναστασίου δεν επηρέασαν την αγωνιστική εικόνα της ελληνικής ομάδας, η οποία εξακολουθούσε να ελέγχει το ματς και να μην κινδυνεύει από τους γηπεδούχους.

Όλα αυτά μέχρι το 81΄. Στη μοναδική φάση που η άμυνα του «τριφυλλιού» αδράνησε, ο Αγκιρέτσε βρήκε τον τρόπο να γυρίσει στην «καρδιά» της μικρής περιοχής κι ο Μπρούμα με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 87΄ με φάουλ του Κανάλες ήρθε το 2-0 κι ένα λεπτό μετά, από την ασυνεννοησία ανάμεσα στον Ταυλαρίδη και στον Γιαννακόπουλο, ο Αγκιρέτσε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα