Καταστροφική πυρκαγιά σε αποθήκη στο Όκλαντ – Φόβοι για δεκάδες νεκρούς (ΒΙΝΤΕΟ)

13:10 4/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Εννέα είναι μέχρι στιγμής οι επιβεβαιωμένοι νεκροί ενώ περισσότερα από 25 άτομα αγνοούνται μέσα στα αποκαΐδια της αποθήκης όπου διεξαγόταν ένα πάρτι στο Όκλαντ των ΗΠΑ.

Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 11:30 μ.μ της Παρασκευής στη συνοικία Φρούτβεϊλ της πόλης, μια περιοχή στην οποία κατοικούν κυρίως ισπανόφωνοι και εργάτες, αλλά και πολλοί καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται σε ανακαινισμένους εργοστασιακούς και αποθηκευτικούς χώρους.

Τα αίτια της πυρκαγιάς και ο ακριβής αριθμός των θυμάτων δεν έχουν διευκρινιστεί

ώρες αφότου η πυρκαγιά κατέκαψε το διώροφο κτίριο που καταλάμβανε περίπου μισό οικοδομικό τετράγωνο και στέγαζε στούντιο καλλιτεχνών, εργαστήρια, χώρους με αντίκες και έπιπλα.

Οι σοροί εννέα ατόμων εντοπίστηκαν από τους πυροσβέστες που επιχείρησαν στο σημείο ενώ περισσότερααπό 25 άτομα αγνοούνται ακόμη και υπάρχουν φόβοι ότι κάηκαν μέσα στο κτήριο.

Αξιωματούχοι των κομητειών του Όκλαντ και της Αλαμέντα δήλωσαν πως περιμένουν να βρουν περισσότερα θύματα μόλις η φωτιά σβήσει εντελώς και μπορέσουν να ερευνήσουν με ασφάλεια το εσωτερικό του κτιρίου. Οι εκπρόσωποι των αρχών, τόνισαν πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη καταστροφή που έχουν αντικρύσει ενώ το σημείο αποτελεί «σκηνή καταστροφής».

Keywords
Τυχαία Θέματα