Καταιγιστική επίθεση Γιάμαλη, Καψώχα σε Σπυράκη, Καιλή, Κύρτσο, Κεφαλογιάννη

20:10 5/4/2017 - Πηγή: Aixmi
Καταιγιστική επίθεση από δημοσιογράφους της εκπομπής «Αίθουσα Σύνταξης» της ΕΡΤ δέχθηκαν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, Μανόλης Κεφαλογιάννης και Γιώργος Κύρτσος, καθώς και η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καιλή.

Αιτία οι ομιλίες τους στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Η

Αναστασία Γιάμαλη έκανε λόγο για «σαμποτάζ« των εθνικών συμφερόντων και και «ρεσιτάλ πατριωτισμού».

Στο ίδιο κλίμα και ο Σωτήρης Καψώχας που υποστήριξε ότι φάνηκε «να χαίρονται και να εύχονται να αποτύχει η διαπραγμάτευση».
Και πρόσθεσε: » Είναι σαν να υιοθετούν τις θέσεις του Σόιμπλε και του ΔΝΤ«.

Στο στόχαστρό του βρέθηκε ιδιαίτερα η πρώτη σε σταυρούς ευρωβουλευτής τής ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, η οποία υπογράμμισε στην ομιλία της ότι η κυβέρνηση έχει κάνει εσωτερική στάση πληρωμών, ενώ και οι καταθέσεις έχουν μειωθεί 3 δισ ευρώ το πρώτο τρίμηνο του 2017. Ουσιαστικά, επισήμαινε στον Επίτροπο Πιέρ Μοσκοβισί ότι δεν έχει σωστά στοιχεία για την οικονομία και κάνει λάθος προβλέψεις.

«Εγκαλεί τον Επίτροπο ότι δεν είναι αρκετά αυστηρός με την Ελλάδα. Τον άνθρωπο που υποστηρίζει τη χώρα μας. Και τα λέει η κυρία Σπυράκη, η οποία οφείλει την εκλογή της στο γεγονός ότι ως δημοσιογράφος είχε αποκρύψει την είδηση ότι η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα έστελνε αεροπλάνα με εκατομμύρια ευρώ το 2012, για να μην καταρρεύσουν οι τράπεζες. Το θέμα έχει δημοσιοποιήσει η ίδια», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα